2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بپرسین

میگم تو یکی از تاپیکاتون گفتین کلید آزمون رو میخاین ، یعنی شهر ما الان نزدیک ۱۵ نفرشون تراز بالای ۵۵۰۰ قلم چی و تا ۶۸۰۰ هستن( رشته انسانی) یعنی همشون واقعا زرنگن یا کلید دارن قبلش؟

من از همون اول به اصرار خونواده رفتم الانم علاقه خاصی ندارم والا

منم علاقه خاصی ندارم به فرهنگیان ولی خانواده اصرار دارن 

میترسم وارد دانشگاه بشم ولی نتونم تحمل کنم 

منم علاقه خاصی ندارم به فرهنگیان ولی خانواده اصرار دارن  میترسم وارد دانشگاه بشم ولی نتونم تحم ...

منم بخاطر خونواده رفتم...ببین از یه جهت که کارت تضمینه خوبه چون الان پیدا کردن کار مناسب سخته ولی خب از طرفی هم دانشگاه فرهنگیان واقعا افتضاحه...اگه میتونی چهار سال تحمل کنی بیا من خودم امیدم به بعد دانشگاهه با همین به خودم انگیزه میدم که بعد دانشگاه کارم خوبه 

.....

میگم تو یکی از تاپیکاتون گفتین کلید آزمون رو میخاین ، یعنی شهر ما الان نزدیک ۱۵ نفرشون تراز بالای ۵۵ ...

ممکنه چند نفرشون کلید داشته باشن و با تغلب ترازشون خوبه ، البته نمیشه قضاوت کرد 

منم علاقه خاصی ندارم به فرهنگیان ولی خانواده اصرار دارن  میترسم وارد دانشگاه بشم ولی نتونم تحم ...

میشه بگی درس هارو چند درصد زدی لطفا؟کنکور سخت بود؟رتبت چند شد؟معدلت چند شد؟چقدر درس خوندی؟

ببخشید سوال زیاد پرسیدم ولی کمکت خیلی واسم مهمه😔

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
منم بخاطر خونواده رفتم...ببین از یه جهت که کارت تضمینه خوبه چون الان پیدا کردن کار مناسب سخته ولی خب ...

آره درسته 

از چه جهت افتضاحه؟ 

البته یه دلیل دیگه ای که میخوام کنکور فرهنگیان بدم چون میترسم کنکور تجربی رو خوب ندم ، میخوام یه راه دیگه داشته باشم

من از همون اول به اصرار خونواده رفتم الانم علاقه خاصی ندارم والا

میشه بگی درس هارو چند درصد زدی لطفا؟کنکور سخت بود؟رتبت چند شد؟معدلت چند شد؟چقدر درس خوندی؟

ببخشید زیاد سوال کردم کمکت خیلی واسم مهمه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم