2777
2789
عنوان

بیش فعالی درمان پذیره ؟

829 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.  پسرم نزدیک به شش سال داره و تشخیص بیش فعالی دادن . درمان دارویی رو شروع کردیم . شمایی ک تجربه دارید . فکر می‌کنید چه مدت دارو بخوره مشکل توجه و تمرکزش حل میشه . کاملا درمان میشه . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

مم تجربه نداشتم اما دانشجوی روانشناسی هستم برای هرکس متغییره بعضیا با رفتار درمانی خوب میشن واصلا نیازی به دارو درمانی نیست بعضیا با دارو درمانی خوب میشن که مشخص نیست زیاد

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خودم بیش فعال بودم بچگیم تا آخر دبیرستان دارو میخوردم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
مم تجربه نداشتم اما دانشجوی روانشناسی هستم برای هرکس متغییره بعضیا با رفتار درمانی خوب میشن واصلا نی ...

مرسی عزیزم . فعلا رتالین دادن و اپیروپیروزال . روزی یکی هز هر کدوم . فکر می‌کنید شدت بیماریش چقدره و چه قدر امید هست ک توجه و بدخلقی هاش خوب بشه . خیلی نگرانم چون بچه ی باهوشیه . میترسم مشکلش مانع بشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
آره من خودم بیش فعال بودم بچگیم تا آخر دبیرستان دارو میخوردم 

مرسی عزیزم از پاسختون.... چرا اینقدر طولانی ؟ عوارضی نداشت ؟ الان خوبید ؟ نقص توجه نداری ؟

مرسی عزیزم . فعلا رتالین دادن و اپیروپیروزال . روزی یکی هز هر کدوم . فکر می‌کنید شدت بیماریش چقدره و ...

شدت بیمارو رو که نمیتونم متوحه بشم چون باید رفتارش رو ببینم عزیزم زمان میبره وبستگی داره.  توی هرفرد نوعش مختلفه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

من خودم ADHD هستم و قرص میخورم چه دارویی مصرف میکنه؟

مرسی عزیزم . دو تا نصف رتالین و دو تا نصف اپیروپبروزال . یک ماه و نیمه

شدت بیمارو رو که نمیتونم متوحه بشم چون باید رفتارش رو ببینم عزیزم زمان میبره وبستگی داره.  توی ...

ممنونم. ‌خیلی کارای عجیبی نمیکنه .توی کلاس حواسش زود پرت میشه 

بله  اومید وارم برای شما زودتر بهبود پیدا کنه.    

واقعا چقدر امیدوارید ؟

مادر گرامي اختلال بيش فعالي و نقص توجه

با توجه ب رفرنس هاي موجود در دنيا

از جمله اختلالاتي هست ك كاملا درمانهاي چند وجهي/از دارو درماني/تا نروفيدبك/بازي درماني/ و …

براش موجود هست..وهركدام اثر نكنع بعدي حتما اثر خواهد كرد.

اما اين به معني نيست ك اين اختلال به طور كلي رفع بشه

يا درمان بشه..بلكه كاملا كنترل ميشه.

اما

نكتع خبلي مهم تشخيص درست هست

ايا واقعا adhd هست؟

ايا اوردر درمان مناسب كودك شماست؟

💕

عزيزم ميتونم بپرسم پسرتون چه علائمي داره

نوزادی کولیک داشت کم خوای بود . پر صحبتی .الان میزه پیش دبستانی .‌زود حواسش پرت میشه و حوصله رنگ آمیزی ندازه