2777
2789
عنوان

بچه ها، خواستگارم😬

304 بازدید | 22 پست

مامانش زنگ زد دیروز گفت اگه میشه یه قرار بذاریم امرور همو ببینیم بعد برای ما اونروز جور نبود مامانم گفت بذار مشورت کنم باخانواده قرار شد زنگ بزنه.اما از دیروز زنگ نزده خبر بگیره.یعنی پشیمون شدن؟چرا زنگ نزده پس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مامانتون بهشون گفته با خانواده مشورت میکنه شاید اون منتظر شما خبر بدین

اره خودمم به همین فکر میکردم.ولی بالاخره بعد چند روز ببین از ما خبری نشه یه خبر باید بگیرن.دوسه روزم بگذره ببینم چه خبره😂

عه.اخه قرار شد اونا زنگ بزنن خبربگیرن

چه فرقی داره گلم؟؟؟؟؟

چقدر سخت میکنید شما که هنوز همو ندیدین هیچ ایرادی نداره 

به مادرتون بگین دقیقا این جمله رو بگه تماس بگیر

و بگن 

سلام عزیزدلم خوب هستید خانواده ی محترم خوب هستند 

من با خانواده مشورت کرده ام فلان روز فلان ساعت موقعیت بسیار مناسبی هست این دو جوان همدیگر ملاقات کنند و ما خانواده آمادگی داریم انشالله از این دیدار آنچه که صلاح و مصلحت هر دو عزیزان هست رقم بخوره 

نظر موافق یا مخالف میپرسه و خیلی صمیمانه خداحافظی میکنن 

من گلم اندازه ۱۳۰ الی ۴۰ تا خواستگار تماس داشتم دوتا دفتر پر فکر کنم همه راوی ها دیگه منو میشناختن 

واسه همچین مواقعی اصلا خجالت نکش

اتفاقا زرنگ باش موردهای خوب از دست ندی 

اره خودمم به همین فکر میکردم.ولی بالاخره بعد چند روز ببین از ما خبری نشه یه خبر باید بگیرن.دوسه روزم ...

نمیدونم اگر قرار که اونا باید زنگ بزنن که هیچ

ولی اگر همچین قراری نیست خب شاید اونم همین فکر رو بکنه چون ایشون خودش اول زنگ زده قرار رو تعیین کرده شما شرایط نداشتین گفتین مشورت میکنین شاید منتظر خب شماست

حالا باز خودتون میدونید به هرحال هرجایی رسم و رسوم خودش داره اگر حتما باید اونا زنگ بزنن خبر بگیرن که باید منتظر بمونید

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور