مامان۰آرشاد مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان کیا منتظر بچه هستن و اقدام میکنن اما نمیشه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 24 پست چی از خدا میخواین ؟ بچه سالم!؟؟ دعا میکنم خدا بهتون بچه سالم بدهاصلا دعا میکنم خدا بچه رو بده به کسایی که منتظرش هستن من سومی رو باردارم و شوک شدیدی بهم وارد شده برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1402/12/19 | 18:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من..۶ماهه اقدامم این ماه باکلی علائم بی بی چک زدم ومنفی شد مشکلات ک دارم خیلی عفونت میگیرم باوجودای ... عزیزم من پیاده روی زیاد میرم ، لباس زیر نمیپوشم ، فسفود نمیخورم ، پر انرژی ام ، زیاد میرقصم، و گرمی زیاد میخورم همین شما لباس تنگ و جذب اصلا نپوش در ضمن ممکنه شوهرت اسپرم هاش کم یا ضعیف باشه برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من ۸ماه اقدامم برای بچه اول این ماه کلی علائم دارم و منتظر موعدم هستم شما که خدا بهتون ... عزیز دلم میاد به موقع میاد خدا بهت بچه ی سالم بده هرچنتاذمیخوای برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مارياااااا73 عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1371 عزیز دلم میاد به موقع میاد خدا بهت بچه ی سالم بده هرچنتاذمیخوای از خدا بخواه دامن همه منتظرا سبز بشعمنم نزديك دوساله منتظر اولي ام
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 از خدا بخواه دامن همه منتظرا سبز بشع منم نزديك دوساله منتظر اولي ام عزیزم خدا بهت میبخشه وبه وقتش و خوبش رو میبخشه برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عزیزان جدول چینی به نظرتون درسته؟ اطلاعی ندارم عزیزم برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مارياااااا73 عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1371 عزیزم خدا بهت میبخشه وبه وقتش و خوبش رو میبخشه مرسي عزيزم توروخدا برام دعا كن
داریوو عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1395 عزیزم من پیاده روی زیاد میرم ، لباس زیر نمیپوشم ، فسفود نمیخورم ، پر انرژی ام ، زیاد می ... منم رعایت میکنم فعلا این ماه ببینم چی میشه اگه نشم بعد عید همسرم آزمایش میده پناه بر خدا خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
esfenaj عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 80 عزیزم من پیاده روی زیاد میرم ، لباس زیر نمیپوشم ، فسفود نمیخورم ، پر انرژی ام ، زیاد می ... اصلا نمیپوشی یعنی لباس زیر؟؟
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 اصلا نمیپوشی یعنی لباس زیر؟؟ فقط بیرون میرم اونم نخی و تو پریودی همین اگرم بپوشم روزی چند بار عوض میکنم برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.