2777
2789

یه بار قراره خطبه خونده شه اسما بره تو شناسنامه ی همدیگه و تموم

نمیفهمم چرا از هم جداشون میکنن و دوبار دو بار جشن میگیرن😐

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

چون مردم هنوز شام نخوردن...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اکثرا بخاطر اون فاصله زمانی هست که دختر جهیزیه میگیره پسرم عروسی و خونه و این چیزا

برای همین یه مدتی بینش هست البته ما وقتی عقدیم شوهرمونه ولی یه سریا میگن نامزد!

نامزد رو ما نشون شدن میدونیم!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اینی ک بعضیا زن و شوهر رو بعد از عقد هم نمیذارن با هم باشن و برن بیرون و مسافرت رو هم درک نمیکنم🙄

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

خب اکثرا بخاطر اون فاصله زمانی هست که دختر جهیزیه میگیره پسرم عروسی و خونه و این چیزا برای همین یه ...

اره از نظر منم بعد از عقد زن و شوهرن

خب اکثرا بخاطر اون فاصله زمانی هست که دختر جهیزیه میگیره پسرم عروسی و خونه و این چیزا برای همین یه ...

اره دقیقا.. 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
چون هنوز نرفتن خونه خودشون... اگه اینجوره پس عقد کردی حامله هم بشو که دوسالم جلو افتاده باشی😁😁

چه اشکالی داره؟ خب شوهرمه طرف

اگه تو برنامم باشه من مشکلی از بابت حرف مردم ندارم

عقد همون ازدواجه

اینی ک بعضیا زن و شوهر رو بعد از عقد هم نمیذارن با هم باشن و برن بیرون و مسافرت رو هم درک نمیکنم🙄

اره خیلیارو دیدم اینجورین😐