گلو درد کشتم سه تا دکتر رفتم آنفولانزا گرفتم گلوم تبخال و افت زده زخم شده😭
خیلی مایعات و کوفت هر .... بگین خوردم دارو سرم آمپول درست نشده خدایا تا کی اینطوریم🥺
برام دعا کنین دیگه خستم نمیتونم دهنمو بزارم باز از درد
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قرص استامینوفن ۳۵۰ ساده و سیتریزین هر هشت ساعت بخور و واسه آفت هم رب انار معجزه میکنه ماست هم بخور خ ...
خوردم به خدا هرچی بگی خوردم بدتر شده