2777
2789
عنوان

تاپیک حرف قبل عروسی رفتن

121 بازدید | 8 پست

من فقط این حرفارو میشنوم روزی ک میخوایم بریم عروسی ب ترتیب

کجایی بیا از کیه رفتی دیره 

حوله رو بیار لباسمو اتو کن موهامو درست کن ارایشم کن این لباس بهم نمیاد؟چی بپوشم 

مامان لباسامو بپوشون مامان النا میاد ؟مامان فلانی میاد مدام همین سوالا تا برسیم تالار هست

گردنبندمو ببند ساعتم کو کفشم

موهام خوبه؟ی جور دیگه درست کنم؟بیا کمکم لباس بپوشم

اخر سر میگن بدو دیگه چقد لفتش میدی

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
ارایشگله دیر شد  بدو   لباسامو برداشتی بپوشم اونجا    کفشام کو   لنزمو ...

همه رو من بد بخت باید انجام بدم.

ارایشگاه عمرا نمیرم دیگه گند میزنن ولی عروسی درجه یک دو باشه حتما ارایشگاه خوب میرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفهای قبل عروسی ما اینان:

این خوبه

این بهتره

چه گشند (قشنگ) شدی

ژو بدو 

بدو 

ژووووووان بدو

بخدا میرما

زود باش

کجا رفتی 

بیا بیرون

همین کفشها خوبه

دیر شد

بیااااااااااا

چونکه من یه همسر فس فسی دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حرفهای قبل عروسی ما اینان: این خوبه این بهتره چه گشند (قشنگ) شدی ژو بدو  بدو  ژووووو ...

من ی همسر دو تا بچه ی خواهر شوهر ی برادر شوهر ی مادر شوهر ی دختر خواهر شوهرم دارم ک همه چشمشون ب منه ک بهشون برسم و لباس اماده کنم🤦‍♀️

من ی همسر دو تا بچه ی خواهر شوهر ی برادر شوهر ی مادر شوهر ی دختر خواهر شوهرم دارم ک همه چشمشون ب منه ...

خدا حفظتون کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
  خدا حفظتون کنه

فداتشم ممنون

ی بار رفتم ارایشگاه طول کشید اومدم دیدم چراغا خاموش هیچکدوم حتی حموم نرفتن من اومدم تو ی ساعت همه رو اماده کردم

فداتشم ممنون ی بار رفتم ارایشگاه طول کشید اومدم دیدم چراغا خاموش هیچکدوم حتی حموم نرفتن من اومدم تو ...

😃