2777
2789
عنوان

انرژی منفی یا چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 26 پست
به چشم زخم اعتقاد پیدا کردم البته به نظر من انرژی منفی و چشم زخم یکی هست یا بهتره بگم چشم زخم همان ...

عزیزم دوباره تلاشتو بکن 

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 
من خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم عروس برادرشوهرم همسن منه هروقت منو ببینه چشم میزنه خیلی حسوده

یبار اومد خونمون کیست تخمدان داشت و موهاش میریخت یه لحظه به موهام زل زد بعد دو روز ریزش مو شدید گرفتم بعد فهمیدم کیست دارم اصلا چشم دیدن خوشی کسی رو نداره چون شوهرش بیکاره دوس داره همه بدبخت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار اومد خونمون کیست تخمدان داشت و موهاش میریخت یه لحظه به موهام زل زد بعد دو روز ریزش مو شدید گرفت ...

انشالله همیشه سلامت باشین و در پناه خدا و انشالله اون هم هرچی میخواد خدا بهش بده و مشکلاتش حل بشه که خدایی نکرده حسرت زندگی کسی رو نخورن

چندین بار تلاش کردم در مسیرهای گوناگون هربار لحظه آخر نشده دعاکنید اینبار بشه انشالله

حتما میشه عزیزم این ها تاثیر داره واقعا برای خودم پیش اومده ولی امیدت به خدا باشه اون برات بخواد کسی نمییتونه جلو شو بگیره و اینکه سعی کن انرژی مثبت جذب کنی 

حتما میشه عزیزم این ها تاثیر داره واقعا برای خودم پیش اومده ولی امیدت به خدا باشه اون برات بخواد کسی ...

ممنون عزیزم

واقعا اگر خدا بخواد درست میشه

با انرژی منفی مانع پیش میاد ولی خواسته نهایی خدا باشه دوباره مسیرش برای آدم مهیا میشه

من دقیقا با همین انرژی های منفی ازکارم دور شده

الان شغل مشابهش برام پیش اومده

منتظرم جواب بدهند

همه اش از خدا میخوام قطعی درست شه انشالله اینبار‌.

ممنون عزیزم واقعا اگر خدا بخواد درست میشه با انرژی منفی مانع پیش میاد ولی خواسته نهایی خدا باشه دو ...

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم که برات جور بشه

و انشالله هرچی که صلاح تو هست برات اتفاق بیفته

گاهی وقتا هم اگر یه جا به در بسته میخوریم شاید حکمتی داره

شاید چیز بهتری در انتظارمون