2777
2789
عنوان

چجور بهش بگم برام تولد نگیرا یا انچنانی نگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
آره خوبه  بزار چند روز دیگه بگو

هوف امیدوارم ناراحت نشه یا غرورش بشکنه🥲

فقط میخوام شب عیدی دستش خالیه نخواد خرج کنه

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
مرسی گلم سختمه بخوام راجبش بنویسم

فداتم 

عزیزم اینکه میگم واقعا نه تو این موضوع تو کل زندگیت به دردت میخوره که جای مقدمه چیدن و دروغ حقیقت رو و حرف دلتو رگک و با احترام به طرفت بگو و بدون همه چی اینجوری بهتره و دلتو بزن به دریا و  بگو مطمئن باش بد نمیشه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر هرچیزی شد درباره تولدت گفت و اگرم نگفت بگو میشه یه چیزی بگم و قول بکیر که د کم میکنی و بهم احترا ...

راسی تولدم نزدیکه 

دوس دارم روز تولدمو فقط پیش هم باشیم و قول بده که واقعاا انجامش بدی و فقط پیش هم باشیم و همین

من اینجوری خوشحال ترم و همیشه فقط مهم اینه پیشت باشم نه هیچ چیز دیگه ای

این خوبه؟

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
هوف امیدوارم ناراحت نشه یا غرورش بشکنه🥲 فقط میخوام شب عیدی دستش خالیه نخواد خرج کنه

بگو دوست دارم پولاتو پس انداز کنی لازمت میشه 

آخی عزیزم چقدر مهربونی شما عشقتون پایدار❤️

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

فداتم  عزیزم اینکه میگم واقعا نه تو این موضوع تو کل زندگیت به دردت میخوره که جای مقدمه چیدن و ...

دروغ نمیخوام بگم ولی اخه برام مهمه احساس نکنه که پول نداره و حس ترحم داشته باشه 

بگو دوست دارم پولاتو پس انداز کنی لازمت میشه  آخی عزیزم چقدر مهربونی شما عشقتون پایدار❤️

فداتشم گلم

خیلی دوسش دارم🥲بدی هایی هم دارم تو رابطه که اون بخاطر من تحمل کرده و بخاطر همین منم هرچی باشه پاش وای میسم

راسی تولدم نزدیکه  دوس دارم روز تولدمو فقط پیش هم باشیم و قول بده که واقعاا انجامش بدی و فقط پ ...

جملهدآخرتو که فقط همین اگر نباشه بهتره و اون کاری که گفتم قبل گفتنت انجام بده هم انجام بده اینجور بهتره رک حرفتو بزن الان معلومه که داری یه جورایی بهونه میاری حقیقتو بگو و حرف دلتو بدون جمله بندی و هرجی

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
فداتشم گلم خیلی دوسش دارم🥲بدی هایی هم دارم تو رابطه که اون بخاطر من تحمل کرده و بخاطر همین منم هرچ ...

بمونید برای هم😍

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

دروغ نمیخوام بگم ولی اخه برام مهمه احساس نکنه که پول نداره و حس ترحم داشته باشه 

میدونه عزیزم منظورم اینه نیاز به جمله بندی و اینا نیست رک بگو اگر  میخوای منو خوشحال کنی کنارم باش اون روز و باهم کلب سر کله هم بزنین و خوش باشیم از اینکه جشن بگیریم و اینا کیک گرفتن و کادو برام بی ارزشه دوست دارم اینجوری خوشحال باشم همین