2777
2789
عنوان

آندومتریوز

293 بازدید | 11 پست

سلام خانوما عصرتون بخیر

من تقریبا ده ساله ازدواج کردم و یه پسر ۶/۵ ساله دارم

از اول که پریود شدم پریودهای سنگینی داشتم خیلی پیگیری کردم اون موقع اما می‌گفتن ژنتیک بدنت اینه مشکلی نیست

خلاصه که پسرم رو همون ماه اول دوم اقدام به راحتی باردار شدم آخرین بار چهار سال پیش سونو دادم مشکلی نبود.هفته قبل بخاطر جوش صورت رفتم دکتر برام سونو و آزمایش هورمونی نوشت رفتم سونو و در کمال تعجب سونوگرافیست خیلی هم کاربلد هست گفت یه کیست دو سانتی آندومتریوما تو تخمدانت داری

آزمایش هورمونی هم دادم منتظرم جوابش آماده بشه ببرم پیش دکترم

لطفاً هرچی از این بیماری میدونید هر تجربه ای دارید بگید

من از وقتی پریود شدم درد های شدیدی رو تجربه میکردم همه میگفتن ارثیه، با بالارفتن سنم شدیدترشد تااینکه دیدم دارم از کارای روزمره ام میفتم. رفتم دکتر سونو دادم گفت دو تا کیست اندومتریوما دارم یکی 3سانتی و اونیکی 6سانتی. خیلی ترسیدم. چندتادکتررفتم که شاید بشه بادارو برطرفش کرد ولی همشون گفتن فقط عمل....

لاپاراسکوپی کردم و عملم 8ساعت طول کشید تمامه تخمدانها و رحمم، روده ام، کف لگن و مثانه ام درگیرشده بود. دکترگفت موقع عمل متوجه شدیم ک چقدر وضعیتت وخیمه و چ خوب که عمل کردی وگرنه بدترازاین میشدی.

قبل عمل چون ذخیره تخمدانم بالاتربود جنین فریزکردم چون بعد این عمل احتمال بارداری بعلت کم شدن ذخیره تخمدان پایین میاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی پریود شدم درد های شدیدی رو تجربه میکردم همه میگفتن ارثیه، با بالارفتن سنم شدیدترشد تااینک ...

عزیزم ممنونم از توضیحاتت یعنی ماها که آندومتریوز داریم طبیعی باردار نمیشیم؟؟ و اینکه هر دو طرف کیست داشتید شما؟؟ بعد عمل دیگه برنگشت؟؟ 

من منتظر بودم شرایطم اوکی بشه برای بارداری دوم اقدام کنم 🥺🥺

عزیزم ممنونم از توضیحاتت یعنی ماها که آندومتریوز داریم طبیعی باردار نمیشیم؟؟ و اینکه هر دو طرف کیست ...

والا من شنیدم بعضیا بعد عمل نمیتونن بارداربشن.

بله من دوطرف داشتم، والا خداروشکر برنگشته. ولی الان مطمعنم شمامیتونی بارداربشی گلم

والا من شنیدم بعضیا بعد عمل نمیتونن بارداربشن. بله من دوطرف داشتم، والا خداروشکر برنگشته. ولی الان ...

عزیزم ممنونم

ببخشید زیاد سوال میپرسم

شما بخاطر باردار شدن عمل کردید یا بخاطر درد شدید؟

عزیزم ممنونم ببخشید زیاد سوال میپرسم شما بخاطر باردار شدن عمل کردید یا بخاطر درد شدید؟

قربونت عزیزم. هرسوالی داشتی من درخدمتتم.

بخاطر درد شدید و بارداری.هردوش.

من اونموقع عقد بودم نمیشد بارداربشم براهمین قبل عمل جنین فریزکردم.

قربونت عزیزم. هرسوالی داشتی من درخدمتتم. بخاطر درد شدید و بارداری.هردوش. من اونموقع عقد بودم نمیشد ...

خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم

میشه دکتر خوب بهم معرفی کنی عزیزم واسه همین آندومتریوز

خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم میشه دکتر خوب بهم معرفی کنی عزیزم واسه همین آندومتریوز

قربونت سلامت باشی.

والا من پیش دکتر اعظم السادات مهدوی جراحی کردم ولی اول شما برید کلینیک مام دکتراش خیلی حرفه ای هستن سونو انجام بدین اگه گفتن جراحی ، برید پیش دکتر مهدوی.