2789
عنوان

مجردی طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 30 پست
به نظرم برا اینه که تو انتخابت این بوده که مجرد باشی، ولی من چون هیچ موقعیتی برا ازدواج نداشتم مجبور ...

نه والا انتخابم نیست دوس دارم ازدواج کنم ولی خواستگار ندارم اگرم باشه بهم میخوره 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم برا اینه که تو انتخابت این بوده که مجرد باشی، ولی من چون هیچ موقعیتی برا ازدواج نداشتم مجبور ...

چرا موقعیت نداشتی؟

منم ۲۷ سالمه خواستگارم داشتم ولی خانوادم سخت گیر و مخالفت کردن تا الان،البته الان میبینم لیاقتم بیشتر از اینا بوده و خوشحالم ک خواستگارای قبلیم رو رد کردم

بنظرم هر وقت قسمت بشه ازدواج جور میشه.مهم اینه انتخابت درست باشه و زندگی موفقی داشته باشی 

من 42 ازدواج کردم. الان 43 هستم.هیچ وقت تنهایی مو توفضای عمومی جار نزدم. عزت نفس خوب چیزیه.

اینجا فضای مجازی است ، چه ایرادی داره کاربرها مشکلاتشون رو بیان کنن ؟ 

توی دنیای حقیقی که از ترس قضاوت شدن و برچسب خوردن نمیتونن درد دل کنن ، اینجا دیگه مشکلاتشون رو بگن

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه
۲۵ سال، حداقل آدم ازدواج کنه طلاق بگیره زندگیش یه جریانی داره من که زندگیم ندارم انگار مثل مرده هام& ...

نه بابا طلاق خیلی بده مجردی شرفش بیشتره

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

من 42 ازدواج کردم. الان 43 هستم.هیچ وقت تنهایی مو توفضای عمومی جار نزدم. عزت نفس خوب چیزیه.

کاش قصاوت نکنیم همو، شما الان میدونی من چه شرایطی دارم و چه حالی دارم ؟ منم جایی که بشناسنم همچین چیزا رو عنوان نمیکنم به هیچ وجه. اینجا هم که گفتم کسی منو نمیشناسه 

کدوم شهری تهران هستی

من خودم به شخصه باور دارم که به هرچیزی که فکرشو بکنی برات همون اتفاق می افته
کاش قصاوت نکنیم همو، شما الان میدونی من چه شرایطی دارم و چه حالی دارم ؟ منم جایی که بشناسنم همچین چی ...

قضاوت نکردم. اونجوری نوشتم که به خودت بیای. سنی نداری. من با اینکه فوق لیسانس فنی داشتم از منشی گری شروع کردم تا کارشناس شدم. منشی گری که حتی برای دیپلمه های نی نی سایت کسر شانه. ولی من کار خودمو کردم و به خودم افتخار میکنم.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد