2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحطه بیاین کمکم کنید

41 بازدید | 2 پست

نهمم و نهایی دارم.حس میکنم اختلال تمرکز گرفتم خیلی زمان میبره تا یه متن رو حفظ بشم یا یاد بگیرمش یادم بگیرم سریع از ذهنم میپره سر جلسه امتحان که میشینم هیچییی یادم نیست.موقع حل کدن تست بی دقتی میکنم تو خونه شرایط درس خوندن ندارم همش صدای داد و بیداد داداشم و مامانم میاد کلا حس درس خوندنم میپره خیلی دوست دارم نمراتم خوب باشه اما وقتی میبینم هرچقد بخونم تهش بشم 14 15 اصلا امیدی برام نمیمونه

به مامانم میگم بریم پیش مشاور میگه مشاور مدرست هست دیگه هنوز نمیدونم میخوام چه رشته ایی برم کلاا همه چییم بهم ریخته همه چی

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
موقع درس خوندن..پشت سرهم دوسه ساعت نخون..۲۵ دقیقه مطالعه ۵ دقیقه استراحت کن

تکنیک پومودورو اره چند بار امتحانش کردم ولی جواب نداد.

اصلا نمیدونم چجوری بخونم اول چیکار کنم کاش یه تکنیکی بود میشد سریع درس رو یاد گرفت😭

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.