2777
2789
عنوان

با این متن موافقید؟

216 بازدید | 31 پست

پدر و مادرتون رو ببخشید

اونها خودشون در کودکی آسیب هایی دیدن که هیچ‌وقت نتونستن درمانش کنن

اونها نمی‌دونستن رفتاری که باهاتون دارن چه با شما میکنه، چون هیچ وقت عشق بی قید و شرط رو تجربه نکردن....

سعی نکن اونها رو تغییر بدی فقط سعی کن حالا که آگاهی داری

تو این چرخه رو بشکنی

تو عشق ببخش

تو تحقیر و مقایسه نکنی

تو تمسخر و شوخی نا به جا نکنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه موافق نیستم.چون همین پدر مادر باعث شدن که الان نتونم اینچرخه رو بشکنم..البته تا حدودی سعی میکنم بشکنم اما تنهایی میسر نیست باید شوهرم همکاری کنه که نمیکنه و این باعث میشه بچم ایندش بدتر از من بشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

گوناااا🥲 ولی خب نمیشه که همین راهو ادامه بدن

موافقم باید تغییر بدهند

اما

به شخصیت هرکسی هم برمیگرده

حداقل برای خودم میگم مسیولیت پذیر نیستن

اما فکرمیکنن مسیولیت پذیرن

جامعه تغییر کرده

ولی اینا نه

نه موافق نیستم.چون همین پدر مادر باعث شدن که الان نتونم اینچرخه رو بشکنم..البته تا حدودی سعی میکنم ب ...

اینم درسته 

اخه چزا بعضی از ادما اینقدر در مقابل تغییر مقاومت میکنن

اینم درسته  اخه چزا بعضی از ادما اینقدر در مقابل تغییر مقاومت میکنن

درمقابل تغییر خودشون مقاومت میکنن هیچ سعی در تغییر طرف مقابلشون هم هستن..حتی شده با خشونت دعوا

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

موافقم باید تغییر بدهند اما به شخصیت هرکسی هم برمیگرده حداقل برای خودم میگم مسیولیت پذیر نیستن ...

اره دقیقا

و قبول هم نمیکنند یه حرف رو و راه خودشون رو ادامه میدن