2777
2789

من کلاس های انرژی درمانی میرم برای اینکه قلبم انرژیش متعادل بشه باید کسایی که کینه دارم ازشون رو ببخشم قلبم داره آتیش میگیره دو هفته هست نمی تونم ببخشم هر کاری میکنم خیلی اذیتم کردن الان هم اذیتم میکنن امدم ببخشمشون همون روز مادرم امد منو زد محکم آرنجم رو فشار داد دستم خیلی درد گرفت آبجیم اینقدر اذیتم کرد میرفت پشت من با مادرم غیبت میکردن مادرم هم می امد منو تا می خورد میزد یک بار داشتم میرفتم مدرسه منو تو راهرو محکم با کفشش میزد دیگه کلافه شدم منم یک دونه لگد زدم به پاش رفت به بابا بزرگم جلو همه دایی و خاله هام زن دایی هام و نوه ها که بودن پاش رو باز کرد نشون داد که اره ببینید روژان من رو زده پدر بزرگم منو گرفته بود که چرا دخترم رو زدی هیچی نگفتم فقط گریه کردم خدا ازش نگذره که چقدر اذیتم کرد موقع کنکورم بود منو میزد میگفت پاشو همه جا رو تمیز کن خونه تکونی کن آبجی و داداش هاش رو جمع میکرد خونه تو مهمونی فحشی نبود که به من نداده باشه نمی گفت این دختر کنکور داره موقعه کنکور آبجیم اینقدر حواسش بود جای خوبی قبول بشه فقط تنها کسی که ازم دفاع میکرد خالم بود چون می دونست این چه آدم عوضی هست نذاشت درست درس بخونم هر روز یک خواستگار می اورد حتی ول خیابون برو باهاش ازدواج کن راحت شیم از دستت در حالی که آبجیم از من بزرگتر بود با اون کاری نداشت جواب رد می دادم تا یک هفته بهم غذا نمی داد تو خونه دعوا راه می نداخت می امد منو همش می زد دو ماه باهام قهره می کرد پول تو جیبی بهم نمی داد تو مدرسه گرسنه می موندم از درد معده خودم رو بغل میکردم آبجی عوضیم هم هر روز کاری می کرد منو مامانم بزنه هرجا می خواستم با این خواهر عوضیم برم کاری میکرد منو بزنن یک بار عید بود خونه دایی ام دعوت بودیم برای شام من یکم آرایش کردم پشت سر رفت به مامانم گفت دختره جن.ده شده مامانم امد باز زد منو همه آرایشم رو پاک کردم من رو هم مهمونی نبرد در حالی که خودش بعد زدن من رفت آرایش غلیظ کرد ببخشید طولانی شد 

شما جای من باشید می بخشید؟

سخته عزیزم

منم دو ساله عقدم.ما رسم جهاز داریم.پدرومادرم وضع مالی خیلی خوبی دارن.ب من جهاز نمیدن.ولی برا دو تاپسرشون راحت پول میدن.حتی برادرامم نمیگن ک جهاز خواهرمونو بهش بده

خیلی دلم گرفته ز پدرومادرم.حرف از دین و ایمان میزنن ولی اینجوری حقو پایمال میکنن و حق خوری میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته عزیزم منم دو ساله عقدم.ما رسم جهاز داریم.پدرومادرم وضع مالی خیلی خوبی دارن.ب من جهاز نمیدن.ولی ...

مامان من آدم خشک مذهب هست الکی تو لباس دین میره ولی از دین برای خودش و منافعش استفاده میکنه 

خدا بهت صبر بده واقعا سخته جلو فامیل های شوهرت جهزه خوب نبری بعدا بهت میگن

مامان من آدم خشک مذهب هست الکی تو لباس دین میره ولی از دین برای خودش و منافعش استفاده میکنه  خ ...

اره واقعا ظلم.فرق گذاشتن و پسر دوست بودنشون آزار دهندس.فکر کن وظشونو انجام ندن و حتی جهازتم نده.بعد بیشتر از وظیفشونو برا پسراشون در کمال آرامش از نظر مالی برا اونا بخوان انجام بدن 

از پدر داشتن اسمش توی شناسنامه ما هس و جیبش برا اون دوتا پسرشه دیگ 

اره واقعا ظلم.فرق گذاشتن و پسر دوست بودنشون آزار دهندس.فکر کن وظشونو انجام ندن و حتی جهازتم نده.بعد ...

دقیقا با آبجیم مثل برادرای شما هستن 

من آخرا تپش قلب گرفتم حالم خراب شد رفتم دکتر گفت احتمال سکته قلبی داره با من از اردیبهشت کاری ندارن رفتم پیش روانشناس گفت انرژی قلبت بسته شده باید باز بشه برای همین تپش قلب داری مریض شدی نمی تونم ببخشم 

برای اینکه خاطرات بدم از ذهنم بره هیبنوتیز میکنن منو اکثرا کسایی هیبنوتیز میشن که یا تجاوز بهشون شده یا خیلی اتفاق بدی براشون افتاده روانشناسم بعد صحبت کردن با مادرم بهم گفت مادرت خواسته تو رو مریض کنه تا ازت استفاده کنه دلم نمی یاد ببخشمش😔

دقیقا با آبجیم مثل برادرای شما هستن  من آخرا تپش قلب گرفتم حالم خراب شد رفتم دکتر گفت احتمال س ...

چقدر ناراحت کننده هس

منم دلم میخاد ب رفتارای پدرومادرم فکرنکنم ولی نمیتونم همش توی ذهنم مرور میشه 

چقدر ناراحت کننده هس منم دلم میخاد ب رفتارای پدرومادرم فکرنکنم ولی نمیتونم همش توی ذهنم مرور میشه&n ...

دلمون پر هست می دونم خدا همچی رو دیده 

دیده بیمون فرق گذاشتن اذیت کردن جوابشون رو میده