2777
2789
عنوان

قرص ال دی

62 بازدید | 8 پست

خانمها سلام 

من پریودم ۱۰ روزه اس . قرص ال دی تازه دکتر برام شروعدکرده یک بسته تموم شد . بسته دوم رو میتونم از روز آخر پریودم بخورم؟ک  وقتی  قطع کردم با حساب چند روز بعدش تا شروع پریودی میشه ۲۵ روز ک پاک باشم ؟ میشه اینطوری ؟ یا باید بعد از تمموم شدن بسته اول یک هفته صبر کنم و بعد شروع کنم ؟ ک

*** حول حالنا ای احسن الحال**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز سوم پریودی شروع کن قرصتو بخور ۲۱روز قرص میخوری تموم بشه۴روز بعدش پریودی باز روز سوم بوخور من قبل ...

متاهلم ... 

خوشبحالت  خسته شدم دیگه ده سال زندگی متاهلی و همش غر و سرکوفت 

متاهلم ...  خوشبحالت  خسته شدم دیگه ده سال زندگی متاهلی و همش غر و سرکوفت

عزیزم حتا از روز دوم هم میتونی شروع کنی هر چی زودتر قرص رو شروع بکنی باعث میشه مدت زمان پریودیت کمتر بشه پس از روز دوم شروع بکن 

عزیزم حتا از روز دوم هم میتونی شروع کنی هر چی زودتر قرص رو شروع بکنی باعث میشه مدت زمان پریودیت کمتر ...

واقعن ؟ نمیدونستم دکترم رفتم براش میگفتن طبیعیه سیکل بدنت 

عزیزم حتا از روز دوم هم میتونی شروع کنی هر چی زودتر قرص رو شروع بکنی باعث میشه مدت زمان پریودیت کمتر ...

کنارش میشه مفنامیک هم خورد؟ 

من اللن یک بسته قرص ال دی رو تموم کردم ک سه روز بعدش پریود شدم اللن روز چهارم پریودی هست .

توی این چهار روز من روزی سه بار مفنانیک و روزی سه تادلیوان دم کرده زنجبیل و زیره سبز میخورم حجم خون کم میشه ولی روزهاش همون ده روز هست