2777
2789
عنوان

اونایی ک گواهینامه گرفتین

70 بازدید | 8 پست

من امروز جلسه ی ششم آموزش رانندگیم بود پارک دوبلم اوکیه تثریبا ولی هنوز پای گاز و کلاج رو نمیتونم خوب تنظیم کنم مربیم آقاس چون فامیلای دیگه‌مون هم رفتن پیششون جاهایی ک مشکل دارم مقایسه میکنه ک فلانی خیلی خوب بود تو هولی و ازین چیزا خیلی آقای خوبیه ولی این حرفا اذیتم مینکنه خیلی کم تاحالا گفته ولی من خیلی حساسم اونا ماشینای خودشون یکسره دستشون بود من خبر دارم ازشون ولی من پدرم ماشین نمیده اگرم بده اونقد بهم بدوبیراه میگه نمیتونم دیگه هیچ کاری بکنم

شمام اینطوری بودین؟الان راه افتادین؟من خیلی استرس دارم سر این قضیه ی کنکور و پشت کنکور بودن خیلی اعتمادبنفسم گرفته شد الانم درس دارم ولی دیگه گفتم حداقل الان ‌این روزی یکی دوساعت رو کلاساش رو برم بعد عید یه آزمونه دیگه تموم میشه 

مربیتو عوض کن خانم بردار خیلی بهتر و راحت تر یاد میگیری 

منم اصلا تمرین نداشتم فقط همون تو کلاس یاد میگرفتم دفعه اول هم شهری.رو قبول شدم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آره منم همینجوری بودم ۴ جلسه اضافی تر هم گرفتم باز مشکل داشتم 

تا اینکه بهم گفتن هرموقع میخواستی خاموش کنی کلاجو ببر پایین 

دیگه اینجوری راه افتادم و کنترلم بیشتر شد

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو هنوز جلسه ۶من تا جلسه ده مشکل کالج داشتم 

دو جلسه آخر اوکی شدم دفعه اولم قبول شدم نترس 

فقط پاتو خیلی آروم از رو کلاج بردار تا ماشین کامل راه نیافتاده پاتو کامل برندار از رو کلاج حرفاشم دایورت کن اهمیت نده 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

مربیتو عوض کن خانم بردار خیلی بهتر و راحت تر یاد میگیری  منم اصلا تمرین نداشتم فقط همون تو کلا ...

😢😢😢

من بار دوم امروز قبول نشدم

دوبل زیاد اومدم عقب نشد دوبل بزنم

گیر کردیم تو جدول😢

خانه شماره 12 میدان گریمولد
😢😢😢 من بار دوم امروز قبول نشدم دوبل زیاد اومدم عقب نشد دوبل بزنم گیر کردیم تو جدول😢

استرس داشتی؟ دفعه دیگه یدونه پرپرانول ۱۰ بنداز ریلکس برو 

یروز قبل آزمون هم یه کلاس خصوصی با مربیت بردار تمرین کن فول فول میشی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

استرس داشتی؟ دفعه دیگه یدونه پرپرانول ۱۰ بنداز ریلکس برو  یروز قبل آزمون هم یه کلاس خصوصی با م ...

نه استرس نداشتم

روز قبلش هم گرفتم کلاس

اصلا عالی میزدم با مربی

بدون نقص

نمیدونم چرا امروزخراب شد🤦🏻‍♀️😣😮😢🤦🏻‍♀️😭

خانه شماره 12 میدان گریمولد