2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😪🤕😓

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 35 پست
تهرانیم عزیزم

ببین سعی کن نیای(من مشهدم)

مثلا بگو عید مشهد شلوغه و نمبچسبه و....

یا بگو ماه رمضونه....

نمیدم

۱ حرکتی بزن که ۱ وقت دیگه بیاین ک خواهر شوهرت نباشه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سعی کن نیای(من مشهدم) مثلا بگو عید مشهد شلوغه و نمبچسبه و.... یا بگو ماه رمضونه.... نمیدم ...

بخاطر مامانم اینا باید برم عزیزم..چون اونام نزدیک به مشهدن میریم اونارم ببینیم بعد دوسه روز موندن با بابام میرم خونشون

(یعنی خونه بابای خودم)بعد برمیگردیم

بعدشم عزیزم مامانم اینام نزدیک به مشهدن خیلی وقته ندیدمشون باید بریم عید امسالو

چی بگم والا

تگه شوهرت توجبه میشه و مشکل پیش نمیاد،راحت بهش بگو وقتی میخواجوبرین ک خواهرت نباشه،بحثی جدلی پیش نیاد پدر مادرت ناراحت نشن

یام اگه رفتی کلا فقط سلام و احوالپرسی و جواب بده،ن باهاش حرف بزن ن مثلا وقتی تو اشپز خونه س برو اشپز خونه ،تو ۱ محیط باهاش نباش،

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
ببین من دقیفا تو وضعیت شمام عید سال قبل رفتم خونه مادر شوخرن ک خواهرشوهرمم بود.  با من لجه،گفت ...

چرا مگه مادر شوهرش آدم نیس،دل نداره عید بخواد پسرش و ببینه .....نمیگی شاید پسرش عید بهش سر نزنه غصه بخوره ...

بخاطر مامانم اینا باید برم عزیزم..چون اونام نزدیک به مشهدن میریم اونارم ببینیم بعد دوسه روز موندن با ...

مشهد دوستی رفیقی ندازی؟

با شوهرا اهل بیرون رفتن و گردش یا زیارت نیس،که کمتر خونه بمونی؟

چی بگم والا تگه شوهرت توجبه میشه و مشکل پیش نمیاد،راحت بهش بگو وقتی میخواجوبرین ک خواهرت نباشه،بحثی ...

شوهرم با منه😌....منم اتفاقا نمیخوام خودمو کنار بکشم میخوام حرصش بدم که ما اونجا رفتنی  اون نیاد

حالا بدبختی اینجاس همون خواهرشوهرم با بابام اینا یه منطقه میشینن😭

شوهرم با منه😌....منم اتفاقا نمیخوام خودمو کنار بکشم میخوام حرصش بدم که ما اونجا رفتنی  اون نیا ...

خو پس ب شوهرت لگو امار در بیلره کی خواهرش نیس بربن،

بهر حال توصیه من اینه ک ۱ جوری تنظیم کن ک وقتی اونجایین خواهر شوهرت نباشهه

همزمان نشین...

این ک با مامان بابات ۱ جاس خیلی مهم نیس نهایت تو خیابون میبینیش ک چیزی نیس

خو پس ب شوهرت لگو امار در بیلره کی خواهرش نیس بربن، بهر حال توصیه من اینه ک ۱ جوری تنظیم کن ک وقتی ...

ببینیم چی میشه و خدا چی میخواد...عزیزم تو ام استرس داری؟من میخوام دوشنبه وقت دکتر روانپزشک بگیرم برم باهاش صحبت کنم

چرا خونه دوتا مادربزرگام اونجاست 

خوبه پس برو بهشون سر بزن،ببین اکیدا توصیه میکنم تو خونه مادر سوهرت با خواهر شوهرت تو ۱ محل تنهایی قرار نگیر ،سدم اومده ک مبگم،

زیاد خونه نمون ک شات تو شاخ بشین،اگه مادر شوهرت پایه ی بیرون رفتنه

برسدار برین یا هم بیرون و.....

بنظرم بر وباهاش سرسنگین باش بی احترامی نکن ولی سرد برخورد کن اگه خودش یا کسه دیگه ای ازت پرسید حقیقت رو بگو که بخاطر فلان حرکت یا حرف ناراحت م،شما قرار مادر بشی وبچه تربیت کنی اگر نتونی مشکلات ومسائلت رو از راه گفتگو حل کنی چطور میخوای له بچت یاد بدی مسائلش رو بیان کنه

ببینیم چی میشه و خدا چی میخواد...عزیزم تو ام استرس داری؟من میخوام دوشنبه وقت دکتر روانپزشک بگیرم برم ...

استرس از چ لحاظ؟

بنظرم بر وباهاش سرسنگین باش بی احترامی نکن ولی سرد برخورد کن اگه خودش یا کسه دیگه ای ازت پرسید حقیقت ...

حقیقتا با بعضی ادما نمیشه گفتگو کرد.....چون بشدت حق ب جانبن و ب خودشون حق میدن هر جور توهبنی بهت بکنن و جیغ و داد راه بندازن و......خلاصه ک نگم برات،بعضی ادما عین عقربن فقط باید دوری کنی