۵ تا تخم مرغ سفیده زرده جدا بشکن هم بزن بعد یه ذره هم زدن بر هر کدوم نصف لیوان شکر بریز
به داخل زرده کمی هم وانیل بزن و نصف لیوان آب جوش ( سرعت هم زن باید بالا باشه تا تخم مرغ نپزه)
سفیده رو به حدی هم بزن ک موقع برگردون از ظرف برنگرده (۱۰ دقیقه اینا )
دو لیوان آرد با بکینگ پودر الک کن
بعدش مواد قاطی کن اما در حد مخلوط شدن
یعنی از هم زن استفاده نکن
موقع گذاشتن تو فر هم سه بار قالب بکوب زمین هواش خارج بشه
قالب ۲۰ سانتی مناسبه
میتونی تو قابلمه بیست سانتی هم بزاری