2777
2789
عنوان

امروز روز دادگاست کمکم کنین

717 بازدید | 32 پست

امروز روز دادگاه بعد از دو سال وقتش شده فکر کنم آخریش باشه تو رو خدا بحق امام رضا واسه شوهرم دعا کنین چون پوسشو کسی ک ازش گرفته بهش پس نداده ک هیچ تازه زیرشم زده و داستان درست کرده ،

آخه مقدار پولم زیاده نزدیک ب سه میلیارد 

اگه ب من لطف کنین ۵ صلوات واسه خشنودی و فرج آقا امام زمان بخونین خیلی لطف کردین ❤️

من ازسال۹۴بخاطرپولم تودادگاههام خسته شدم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین این ماجرا برای دامادمون پیش اومد، پولی که کسی دیگه خورده بود افتاده گردن این طفلی، از ۹۰۰ شده حدود ۴ میلیارد! ده ماه افتاد زندان تا اعسارش قبول شد و در اومده فعلا، انشالله خدا کمکتون کنه عزیزم

ان شاالله مشکلتون حل شه عزیزم♥️😢

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خدا کمکت کنه الهی  خیلئ سخته میدونم

براتون صلوات فرستادم

من که بااینکه محکومش کردم فراریه و۱۱۰نیومدبگیرتش

ولی برای بقیه صلوات فرستادم

توکل بخدا

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
دعا کنین برام‌ ممنونم

حتما عزیزم😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️