2777
2789
عنوان

سمبوسه پنیری مخصوص افطار

146 بازدید | 10 پست

سلام بچه هااا من اومدم یچیزی بهتون آموزش بدم که خودم عاشقشم خودم کشفش کردم 😍

اولش خب فکر میکردم زیاد جالب نمیشه ولی خب الان شده پایه ثابت سفره صبحونمون و سفره افطار 

خب برای آموزشش 

نیاز داریم به خمیر یوفکا یا نون لواش، که من خودم لواش استفاده میکنم، پنیر خامه ای، مثل پنیر ويلي، يا پنیر 5ستاره آمل با سبزی هایی مثل تره جعفری نعنا و ریحان خرد شده مغز گردو خرد شده 1 قاشق چایخوری عسل و یه کوچولو کره، که کره و عسل اختیاریه ولی خوب میشه اگه استفاده کنین و پنیر پیتزا برای طعم بهتر خب تو یه کاسه اینارو مخلوط میکنیم بعدم روی مون لواش یا خمیر یوفکا میذاریم و لقمه میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم یا میذاریم تو سینی فر یکم زرده تخم مرغ میزنیم با یکم کنجد یا سیاهدونه که عالیییی میشه بعدم با چای شیرین نوش جااان کنید 😍❤️🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیر خامه ایو با این چیزا مخلوط و سرخ کنیم خدایی بدمزه نیست؟!

اینکه انگار همون نون پنیر سبزی خودمونو سرخ میکنیم 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پنیر خامه ایو با این چیزا مخلوط و سرخ کنیم خدایی بدمزه نیست؟! اینکه انگار همون نون پنیر سبزی خودمون ...

نه اتفاقا منم فکر میکردم بدمزه بشه ولی خیلی خوب میشه باید اگه میذاری تو فر یا سرخ میکنی سریع برداری که بیرونش فقط ترد بشه اینطوری بهتره ولی واقعا جز یکی از اون چیزایی که خیلی دوست دارم