2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 52 پست
نمی تونی باهاش مستقیم صحبت کنی و بگی هرچی توی دلت هست؟ بگی چرا نسبت به من کم توجه یا بد توجهی؟ کلا ه ...

خیلی گفتم اون انگار اصلا نمیدونه داره با من چیکار میکنه با اینکه خیلی راجبش باهاش حرف زدم بازم یادش میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونی باهاش مستقیم صحبت کنی و بگی هرچی توی دلت هست؟ بگی چرا نسبت به من کم توجه یا بد توجهی؟ کلا ه ...

همیشه میگن اونب که واقعا دوستت داشته باشه خودش میدونه باید برات چیکارا بکنه همشون ذاتا اینو بلدن قبلا هم همه کار میکرد برای همینه حس میکنم دیگه دوسم نداره 

خیلی راجبش حرف زدم و بهش گفتم اما انگار منو نمیبینه اصلا 

خب منم همینو میگم که نباید بگی و باید با سیاست داشتن درخواستتو بفهمونی

به هرحال عزیزم من توصیه هایی که برای خودم جواب داده رو بهت کردم، هروقت خواستی تغییری توی زندگیت بدی دوباره بخونشون، الان داری بهونه میاری و دنبال راه حل نیستی

ادم وقتی گفتگویی رو شروع میکنه باید دنبال نتیجه گیری هم باشه وگرنه هیچ فرقی با مطرح نکردنش نمیکنه، برای همه ی موضوعات و همه ی اشخاص همینه

منم اینارو خیلی گفتم و بیفایده بوده عزیزم الکی غصه نخور 

همیشه میگن اونی که واقعا دوستت داشته باشه خودش میدونه باید برات چیکارا بکنه همشون ذاتا اینو بلدن قبلا هم همه کار میکرد برای همینه حس میکنم دیگه دوسم نداره 

خب منم همینو میگم که نباید بگی و باید با سیاست داشتن درخواستتو بفهمونی به هرحال عزیزم من توصیه ه ...

این که خودمو سرگرم کارای دیگه بکنم روحیمو عوض میکنه حق با شماست 

بگین چیکار کنم برای رابطه ام با اون این برام مهمه 

من خیلی عاشقشم خیلی سعی کردم درستش کنم برام مهم نباشه چی میگه چیکار میکنه رو خودم کار کنم اما نمیتون ...

میفهمم ، شوهرت برات بت شده و میپرستیش که اینجوریه انگار خداست برات

و این اشتباهه و با گوش کردن و خوندن کتاب های شخصیت شناسی و روانشناسی میتونی خودتو درست کنی

میفهمم ، شوهرت برات بت شده و میپرستیش که اینجوریه انگار خداست برات و این اشتباهه و با گوش کردن و خو ...

خیلی دوست دارم خودمو بیشتر از اون دوست داشته باشم و داشتم از وقتی اومد تو زندگیم نابود شدم کلا

همیشه میگن اونب که واقعا دوستت داشته باشه خودش میدونه باید برات چیکارا بکنه همشون ذاتا اینو بلدن قبل ...

این طور که میگی پس حتما یه مشاور خانواده برو و دقیق تو موضوع رو بررسی کن؛ اگر همسرت تغییر رفتار داشته شاید یه علتی داره

همیشه میگن اونی که واقعا دوستت داشته باشه خودش میدونه باید برات چیکارا بکنه همشون ذاتا اینو بلدن قبل ...

دوست داره عزیزم فقط یکم زندگیتون یکنواخت شده و دید شما هم عوض شده

طبیعیه و پیش میاد، و میتونی درستش کنی

برای درست شدن رابطه ت هم که گفتی واقعا همینکه برای خودت مهارتی دست و پا کنی و مشغولش باشی و انگیزه پسدا کنی روی خلقیاتت و رابطه هم تاثیر میزاره

و اینکه حتما کتاب بخونی یا گوش کنی

ببین این مشکلی که داری یه شبه اینطوری نشده که یه شبه درستش کنی، باید پیگیر باشی و صبور

دوست داره عزیزم فقط یکم زندگیتون یکنواخت شده و دید شما هم عوض شده طبیعیه و پیش میاد، و میتونی درستش ...

بنظرت اگه سعی کنم یکم جلو خودمو بگیرم و سرد تر بشم احتمال داره یکم به خودش بیاد؟چون هیچوقت جز محبت از من چیزی ندیده

خیلی دوست دارم خودمو بیشتر از اون دوست داشته باشم و داشتم از وقتی اومد تو زندگیم نابود شدم کلا

عزیزم چون محبت ندیدی و تشنه ی محبتی اینجوریه، فکرمیکنی اگه عاشق باشی تو هم محبت میگیری و این اشتباهه

باید محبت از درون خودت بگیری تا ارامش داشته باشی و بی نیاز

درسته ادم محبت اطرافیانشم دوس داره داشته باشه ولی ۲۰ درصده  ۸۰تاش باید درونی خودت باشه