2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه؟میشه بگید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ختم یس نخودکی هفت روزه هرروز تا هفت روز یس رو به این شکل باید بخونی که یه مرتبه سوره حمد و یازده مرتبه توحید و یه مرتبه یس و در اخر هم باید به گدایی 1200تومان رد مظالم بدی حتما به گدا بده تو صندوق صدقات نریز باید جاری باشه صدقه ات و اینکه هدیه کن به ارواح مدفون در وادی السلام من وسط این ختم صلوات هم میفرستم هدیه به علی اصغر و دیر و زود داره سوخت سوز نداره شدیدا حاجت روا میکنه رد خور نداره امتحان کن
صبا جان با خلوص نیت و حضور قلب ب نیت حاجت روایی تصمیم میگیری ک 40 روز یکی از سوره های مبارک قران رو بخونی روزی 1 مرتبه انشاله حین ختم یا اخرش ب حاجتت میرسی البته بازم اگر مصلحت خدا در اون باشه من خودم از ختومات دیگه نتیجه گرفتم قبلا امشب دلم یهو گفت ختم سوره ی حشر رو بردارم
میترسم اون چیزی که میخوام صلاحم نباشه زیادی اصرار کنم خدا بهم بده
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
اره میتونی ادامهدبدی به پریودی کاری نداره ثوابش شاید کمتر باشه بهتره با پاک بودن انجامش بدی ولی ایرادی ام نداره من خودم شخصا وضو میگیرم رو به قبله در ساعتی خاص بین نماز ظهر و عصر زیادم طول نمیکشه یه بار خوندنش برای یه حاجته فقط اگر دو حاجت داری دوبار درروز این روشو اجرا میکنی یعنی دوبار ختم یس در هفت روز برای دو حاجت
فقط دعای معمولی میکنم از این کارا نمیکنم میترسم پافشاری رو نیتم درست نباشه.به نظر شما باید پافشاری کرد؟ یعنی خود خدا میخواد که ما اینکارارو کنیم تا صلاحمونو بده؟
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)