سلام دوستان ، من تقریبا از هفته ششم بارداری ترشحات قهوه ای دارم رفتم سونوشکمی ساک و کیسه زرده رو دید ، بهم شیاف پروژسترون داد الان یه هفتس دارم استفاده میکنم ولی تغییری نکردم 😞 کسی بوده با این شرایط؟ چیکار کردید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
خوب میشی عزیزم فقط شیاف سرموقع استفاده کن و تا میتونی استراحت کن منم داشتم برطرف شد
عسلم زیاد زمان برد تا قطع شه؟ یه هفتس روزی دوتا استفاده میکنم ولی تغییری نداشته ، هفته اینده میخام برم سونو برای جنین و قلب خیلی نگرانم 🥹 بارداری اولمه
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
ای جان دلم خداحفظش کنه عزیزم ، ایشالا ک بخیر بگذره خیلی ذوق دارم براش 🥹♥️ مرسی از دلگرم ...
اسمشو چی گذاشتید خوشگل خانم
ای جان دلم خداحفظش کنه عزیزم ، ایشالا ک بخیر بگذره خیلی ذوق دارم براش 🥹♥️ مرسی از دلگرم ...
ممنون عزیزم زنده باشی
اصلا نگران نباش هیچی نمیشه با امیدخدا .من کلا بارداریام تا چهار ماه لکه بینی و خونریزی دارم ولی خب واقعاااا این چیزایی که گفتم رو رعایت میکنم شما هم رعایت کن چند ماه دیگه بغلته
اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر