2777
2789

مثلا خواب ببینم با یکی دعوام شده.بعد یک یا دو روز دعوام میشه.بعضی خواب ها خوبن.ولی خواب بد رو میترسم تعبیربشه.

خواب های منم همه تعبیر میشه درست درمیاد 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی چی منظورته؟

بببن بعضی ها هستن به هر چی فکر میکنن اتفاق میوفته این چیزیه که خودشون فکر میکنن ولی اینطوری نیست درواقع اونا اتفاقاتو قبل این که اتفاق بیوفته میفهمن وتو ناخداگاهشون ی لحظه بهش فکر میکنن این دسته افراد انرژی درونی زیادی دارن از نظر معنوی روح بزرگی دارن 

گفتم احتمالا شما هم جز این دسته افرادین حالا واسه شما از طریق خواب دیدنه 

منم همینطورم یه دعا هست برای وقتی که خواب بد می بینی اونو انجام بده الحمدلله دیگه اتفاق نمیفته

سرچ کن اعوذ بما عاذت به الملائکه ....

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
بگو عزیزم دنیا خیلی بزرگه و چیز غیر قابل باوری وجود نداره

همینی که گفتین مثلا به بعضی چیزها فکر میکنم اتفاق میفته.یا مثلا اگه صورت یکی رو ببینم باطنش رو میفهمم.مثلا اینکه انرژی مثبت داره یا منفی.مثلا یه بار یه آرم یه برنامه حالم رو بد میکرد بعدا فهمیدم نماد شیطان پرستیه.خیلی چیزهای دیگه هم هست که بگم طولانی میشه.