مادرشوهرم شیش سال خون ب جیگرم کرد ازبس دخالت میکنه اگر بگم چشاتون در میاد دیگ تصمیم ب جدایی گرفتم باردارم شوهرمم سوسول مامانی هرچه مامانش بگه حالا شرط زندگی دوباره جداشدن از اونجاست و درست شدنش و شرطای دیگست شما تجربه ای دارین بنظرتون درست میشه؟؟
تا وقتی پیش اونا زندگی کنی توقع نداشته باش که دخالت نکنن و شوهرتم بچه ننه نباشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میترسم بعدش اذیتم کنه ک ازشون جداییم ازارم بده چون مامانیه ب شدت و وابسته ب خانواده
نه دیگه جداشید بعد دو سه سال درست میشه
شوهر منم مامانی شدییییید بود
حالمو بهم میزد
ولی من از اول قبول نکردم برم باهاشون زندگی کنم
الان خودش میگه اگر رفته بودیم اونجا تا الان طلاق گرفته بودیم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
البته لزوما ربط نداره ما جدا بودیم اما به شدت دخالت میکردن شوهرم هم بچه ننه بود الان برادرشوهر کنا ...
بله اگر مامانی نباشه از اول اجازه دخالت نمیده
ولی وقتی مامانی و بچه ننه است قطعا با بودن کنار خانواده اش بدتر میشه
من چندین سال زجر کشیدم درست نشد ک نشد اخرسر مجبور شدم همشونو دعاکنم اونم چون بچه داشتم نمیتونستم جدابشن همچین کسایی یا با دعا درست میشن یا باید کلا قیدشونو بزنی وگرن پیر و مریضت میکنن
نه دیگه جداشید بعد دو سه سال درست میشه شوهر منم مامانی شدییییید بود حالمو بهم میزد&nbs ...
میدونی من چندبار سر چیزایی ک حق خودمون بودن میگفتم نده خانوادت حق مسلمم بودم چیزی شاید اولش نمیگفت تو جر بحث دعواها منو میزد عقدش خالی میکرد مثل عقدیا ک چرا گفتی نده من ندادم میترسم جداشم عقدش باز مثل قبل خالی کنه یا یک ماه نتونست پول رهن بده یا... منو زیر فشار بزاره خرجی نده لج کنه چون لج باز مامانی عقده ای