2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بچه دارید ؟

نه چون اعصاب ندارم بچه نمیارم ولی روان بچه رو هم نابود نمیکنم اینقدر بیفکرید که میخوایین خودتونو توجیه کنید بچه رو باید یا خوب بزرگ کرد یا به دنیل نیاورد شما در مقابلش مسئولیدددد

یه مدت بااهاش مهربون باش و تن صداتو آروم کن.. این حالتش از بین میره

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

نه چون اعصاب ندارم بچه نمیارم ولی روان بچه رو هم نابود نمیکنم اینقدر بیفکرید که میخوایین خودتونو توج ...

عزیزم جمله اخرت درست بود ولی به نظرم میشه با ادبات بیشتر هم نظرتون رو بیان کنید

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

من بچم هر موقع کار بدی میکنه نمیدونم چرا وسط عصبانیت خندم میگیره 

خودش هم میخنده🤦‍♀️ 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

وقتی بهش این حالت دست میده فوری بغلش کن و بهش بگو ک از همه بیشتر دوسش داری 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

فقط خفه شو 

همین شماها بچه های مشکل دار و تحویل جامعه میدین دیگه طفلک بچه هااا در آینده پدرمادرهای آسیب دیده میشن . در ضمن یکم مودب باش تا بچه ت هم مودب شه شما وقتی مادرشی اون بچه هم معلومه چی میشه