2777
2789

باردارم یه بچه دیگ هم دارم تصمیم ب جدایی گرفتم درصورت درست نشدنش و جابه جا نشدن خونم از پیش خونه مادرش عفریتش خیلی سختمه همش غم زدم ازبس بدبختی کشیدم از روزی ک باردار شدم😔

دلداریم بدین 

و اونجایی ک جدا شدن یا دارن میشن؟؟ توروخدا بگین چطور کنار اومدین همش میترسم کم بیارم تو این راه😭😭🙏😔

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش چند ماه قبل این تصمیم رو میگرفتی اون بچه پدر و مادرشو در کنار هم میخواد

پدری ک با وجود بارداری زنش بره با زنای دیگ موادی باشه مادرشو بزنه با رزک کمربند سیاه کبود کنه نباشش بهتر نیست؟

من ک نمیدونم مادر شوهرتون چکار میکنن ولی واقعااا اینده بچه هاتون هم در نظر بگیرید  مسکن  ...

مادر شوهرم امار دقیقه ب دقیقمو میده اگر تا دستشوییم برم میگ مشکوک بهش میگ با هیچکس نگم نخندم (زنای همسایه) دوست فامیل اشنا قطع رابطه 

موهاش یکم بیرون بود امروز داشت حیاطشو میشست ردشدم رژش قرمز بود کاری می‌کنه شب کتکارو بخورم اونم صدامون بفهمه خوشحال شه دیگ نمیتونم کتک بخورم

نیاز عاطفی و نیاز روحی خودتونم در نظر بگیرید نیاز به همدم و همراه

من باورکن همین الانم ندارم تا چ برسه بعد جدایی محبتاش برای زنای هرزست کتکاش برای من

مادر شوهرم امار دقیقه ب دقیقمو میده اگر تا دستشوییم برم میگ مشکوک بهش میگ با هیچکس نگم نخندم (زنای ه ...

انشاءالله ک به حق امام حسین خدا کمکت کنه و زندگیت روبه را بشه و بتونی تصمیم درست رو بگیری توکلت بخدا باشه

خدایا شکرت🙏