2777
2789

راستش من نمیفهمم بیش فعالی یعنی چی,

به بچه ی کنجکاو بیش فعال میگن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من نمیفهمم بیش فعالی یعنی چی, به بچه ی کنجکاو بیش فعال میگن؟

یعنی بچه ای که شیطنتش غیرقابل کنترل

احساس خطر کم داره

فعالیت زیاد داره

و جدای اینا تو مدرسه مشکل ساز میشه🥺

پسرم بیش فعاله الان تو مدرسه سرکلاس نمیشینه با اینکه دارو مصرف میکنه  

عزیزه دارو ند ه اونا سم هستن تو خارج اینجور داروها ممنوع هست. گرمیجات بهش نده،خنکی مثل خیار و کاهو بهش بده،شبها سوپ جو. کلیپ و حکیم خیراندیش رو حتما ببین از گوگل دانلود کن. یا از کانالش ایتا یا تلگرام

عزیزه دارو ند ه اونا سم هستن تو خارج اینجور داروها ممنوع هست. گرمیجات بهش نده،خنکی مثل خیار و کاهو ب ...

اینا رو تقریبا رعایت میکنم ولی اگه دارو نخوره اصلا گوش به حرف نمیده

اینا رو تقریبا رعایت میکنم ولی اگه دارو نخوره اصلا گوش به حرف نمیده

خب دارو میدی ولی باز،شیطونی میکنه پس،دارو اثر نداره، اونا خیلی عوارض هم داره، به ورزش یا کلاس شنا هم ثبت نام کن تا انرژیش تخلیه بشه. الان چند سالشه؟ یکم بزرگتر بشه خوب میشه