2777
2789

عروسی عموم مختلط بود ماکسی بلند پوشیدم کاملا پوشیده حتی یقه با یه توربین بلند جلو موهامو فرق وسط باز کرد رو روش نگین گذاشت همین

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه عروسی ها لباس کوردی🤭💃🏻💃🏻

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

لباس کوردی+ گل ونی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فارغ از بحث پوشیدگی که سلیقه شخصی هست کلا همه عروسیای زمان شب باید لباس بلند کمی تجملی (نه لزوما گرون) پوشید.  اصولیش اینه..  

من ماکسی میپوشم . بدون حجاب اما جوری که جلوی سالمندای فامیل روم بشه برم.

[QUOTE=331189391]شیک اما پوشیده  [/QUOTE من یه لباسی دارم پوشیدس فقط آستین نداره به نظرت برای ...

خب عزیزم به خودت برمیگرده چقد معتقدی من  باشم از دو جهت نمیپوشم  یک اینکه از لباس بدون استین متنفرم دو اینکه نمیتونم بذارم دستام پیدا باشه ...

من خیلی با آستین و بدون آستین برام مهم نیست ولی لباس بنظرم اگه جوری باشه سینه پوشیده باشه برام حس را ...

من قسمت سینه پوشیدس فقط آستین نداره یعنی بنظر شما برای عروسی مختلط خوبه بپوشم؟