2777
2789
عنوان

اونایی ک گواهینامه گرفتین

118 بازدید | 20 پست

من فردا کلاس دارم آموزش رانندگی پیام دادم به مربیم گفتم نمیتونم بیام حوصله نداشتم فردا برم آخه جلسات هرروز و پشت سر همه منم الان به پدرم گفتم یکم باهام تمرین کن اونقد بد و بیراه بهم گفت و ایراد گرفت اصلا حالم خوب نیست

اون یه جلسه سوخت میشه؟یا منی ک ۸جلسه باقی مونده بود همون ۸جلسه بازم هست یا اینکه میشه ۷جلسه

میشه بگین من نمیدونم

نه اون ی جلسه سوخت میشه چون کنسل کردی خودت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبل که نباید بگین باید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل اطلاع تعویض بدین وگرنه احتمالا سوخت میشه و برحسب شهری که هستین باید ۳۰۰ تومن بپردازین

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

اون یه جلسه خیلی تاثیرم نداره حالا مگه نه؟چون امروز جلسه ی پنجم بود هم دور دوفرمانه تمرین کردم زیاد هم اینکه پارک دوبل هم رفتم هرچند خیلی خوب بلد نیستم

اون یه جلسه خیلی تاثیرم نداره حالا مگه نه؟چون امروز جلسه ی پنجم بود هم دور دوفرمانه تمرین کردم زیاد ...

نه اون ی جلسه چندان مهم نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه ازقبل بهش اطلاع دادی،نه سوخت نباید بشه

پشت هم باید بری دیگه ک یادت نره

اگه مربی مرد بااخلاق بگیری بهتره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه اگه خودت قبله جلسه بزنگی سوخت نمیشن،سمت مااینجوره 

خب یع وخ ادم مریض بود،مگه جنگه سوخت شع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه اگه خودت قبله جلسه بزنگی سوخت نمیشن،سمت مااینجوره  خب یع وخ ادم مریض بود،مگه جنگه سوخت شع

باید حتما از یه روز قبل خبر بدی

من شبش هم میگفتم مربی میگفت سوخت میشه صبح باید میگفتی😑

اون یه جلسه خیلی تاثیرم نداره حالا مگه نه؟چون امروز جلسه ی پنجم بود هم دور دوفرمانه تمرین کردم زیاد ...

اتفاقا از نظر من خیلیم تاثیر داره،خصوصا تو مهارتت و بعدا قبولی ازمونت

۱۲جلسع کم هم هست درکل،چ برسه بگی یکیشم مهم نیس