2777
2789

یکی از فالوورامو دیدم تولد شوهرشه سه چهاربار شوهره رو بوسید🤨هربارم چند دفعه مامان باباشم بودن تو فیلم 😶‍🌫️🫡 بعد خیلی اپن مایند نیست خونوادشا ، نمدونم چجوری اینجوری شد 

ما سالی دوبار میریم خونه بابام اينا بقول شوهرم حکومت نظامیه😅😂مردونه اون اتاق زنونه این اتاق 

شما چطوری این ؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره شوهرم منو ببوسه ولی هنو نیومده

به به 😅بابات دنبالش نکنه 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

هر خونواده یه طوره دیکه تو خونواده ما کنار هم بشینیمم حرف درمیاد چه برسه به ماچ و بوس😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بوسیدن مگه چیه وااا

من جلوی همه میبوسمش😂حتی وسط خیابون یهو فشارش میدم 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

نه ....ی بار سر سفره من پیش بابام نشسته بودم خجالت می‌کشیدم برم پیش شوهرم بشینم شوهرمم هی می‌گفت پاشو بیا اینجا منم هی چشم و ابرو میرفتم زشته یهو بابام با صدای بلند گفت پاشو برو بشین پیشش 🤣🤣🤣همچین بلند شدما 

لا إله إلّا اللّه
شوهر ندالم

عه اوخی 🫣 تاپیک بزرگتراس دخملم

میبوسیم ولی خی اونجوری نه. بوس لپ و اینا عادیه تو خانواده مون 

عه خوبه 🤣 اینجا غیر عادیه مثلا دست شوهرمو میگیرم یطوری نگاه میکنن پدر من چرا پس میگی نوه بیار برام چجوری کابل وصل کنم ؟ 😂

هر خونواده یه طوره دیکه تو خونواده ما کنار هم بشینیمم حرف درمیاد چه برسه به ماچ و بوس😂

آفرین ماهم دقیقا 🤣