2777
2789
عنوان

درمان کک ومک ولک صورت

779 بازدید | 4 پست

سلام دوستلن من صورتم کک ومک زیاد داره روی گونم هم ه یه قسمت زیر چشام لک داره میگن یه دستگاه اراف هست که کک ومک رو درمان میکنه کسی انجام داده... نمیدونم چکار کنم صورتم یکم صاف ونرمال شه...اگه کسی تو شیراز هم انجام داده لطف کنه بگه کجا انجام داده ممنون میشم

اره لیزر میگن خوبه.کمرنگ میکنه.اما متاسفانه بدیش اینه امکان داره بدتر بشه و لک بندازه چون یک لایه از پوستو برمیدارن. پوست به شدت حساس میشه و ممکنه جاش بمونه. منم صورتم خیلی کک و مک داره خیلی. میترسم برم بدتر بشه. حالا تصمیم دارم برم مزوتراپی لک صورت .اون انگار عوارض نداره

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
اره لیزر میگن خوبه.کمرنگ میکنه.اما متاسفانه بدیش اینه امکان داره بدتر بشه و لک بندازه چون یک لایه از ...

لیزر نمیگم ار اف یه دستگاه سوزنی شکله فقط قسمت های خال مانند کک رو برمیداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر نمیگم ار اف یه دستگاه سوزنی شکله فقط قسمت های خال مانند کک رو برمیداره

اهان نمیدونم اون چیه.ولی یکبار من هم خال هامو برداشتم.گوشتی نبود نمیدونم منظورت اونه یه نه. 

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

من آر اف انجام ندادم لیزر co2 انجام دادم هیچ لکی نرفت و کلی هم لک ناشی از اثر سوختگی لیزر موند 

خیلی درد داشت و یک هفته تمام باید کل صورت و با ترمیم کننده بپوشونی اتاقت تاریک باشه، حتی نور گوشی هم ضرر داره