2777
2789

یا یمن نیمنی داره من خودم حس میکنم سر زندگی میاره دلم میخاد یکی ب یه نیت بکارم  شما چی؟

بعد چطور بکاریم همینطوری اگه بشورم بزارم تو ظرف و هعی نمدارش کنم پشت بخاری و پارچه بزارم روش خوبه؟یا باید اول تو پارچه باشه چند روز حس میکنم مستقیم بزارم تو ظرف هم فقط پارچه نم دار روش بکشم ابم هعی بدم جوانه میزنه شما چی فکر میکنید؟

چقدر حالتون خوبه ...من حال هیچی ندارم 

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حبوبات اسراف میشه

سبزی خوردن بکارین

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

من همیشه میخرم از هر دستفروشی سه چهارتا میخرم تقریبا ۱۰۰ تایی و به نیت میبرم سرخاک پنجشنبه آخر سال و میزارم رو قبر های بقیه اینجوری هم ثواب داره هم این دستفروش هایی که دستشون تنگه یه چی کاسب میشن

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
والا ما هربار گرفتیم واسمون سال خوبی نبوده بخرید بهتره

عه خیلی مشکلات گذروندم امسال پیش خودم گفتم سال جدید سبزه بکارم شاید برام خوب باشه اخه ۴۰۲ هیچ خوب نبود🤕حالا نمیدونم چکنم

میدونی به ی جایی رسیدم که کسی نمیتونه حالمو خوب کنه🥺دیگ سعی میکنم با همین چیزا یکم به خودم امید بدم حالم خوب شه نمازخون شدم حالم بهتر شد الان من هیچی جز خدا و یادش و نمازو قران ارومم نمیکنه حالا به فکر سبزه کاشتن افتادم نمیدونم چکنم

عه خیلی مشکلات گذروندم امسال پیش خودم گفتم سال جدید سبزه بکارم شاید برام خوب باشه اخه ۴۰۲ هیچ خوب نب ...

1402واسه ماهم اون برج 3و 4.5او اینا خوب نبود حالا بکار شاید واستون خوب بود

میدونی به جایی رسیدم ک کسی ارومم نمیکنه حالم با اطرافیانم خوب نمیشه 🥺سعی میکنم با این چیزا ب خودم امید و روحیه بدم نماز خون شدم واقعا خدا برام ارامش بخشه نماز خیلی حالمو خوب میکنه الانم که به فکر سبزه کاشتن افتادم نمیدونم چکنم

میدونی به جایی رسیدم ک کسی ارومم نمیکنه حالم با اطرافیانم خوب نمیشه 🥺سعی میکنم با این چیزا ب خودم ا ...

انشاالله همیشه خوب باشی

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
اوهوم😍

🙂💐

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️