2777
2789

سلام دوستان

من شنیدم برای ازدواج روزی ۴۰ مرتبه سوره حمد تا ۴۰ روز هدیه کنیم به حضرت زینب و هر روز ازش بخوایم که به حق حضرت فاطمه س و حضرت علی ع همسر خوبی برامون بفرسته نتیجه میده

ولی من خیلی ختم و چله برداشتم دیگه خسته شدم می خوام ول کنم ولی یه دلم میگه این یه چله رو هم امتحان کنم شاید حضرت زینب صدامو بشنوه

به نظرتون شروع کنم؟ یا بازم بی فاییدست؟

کسی تجربه ای از این ختم داره؟

نا امید نشو 

حتما چله رو بردار

شما چله واقعه برداشتید؟

یس چطور ؟

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسین خیلی خوندم چله واقعه برنداشتم تا حالا شما تجربشو داشتین؟

من امشب چله واقعه رو ختم کردم

انشالله که حاجت روا شم

یس هم دو روز دیگه ختم میشه 

ذکر ۱۲۰۰۰ یاعلی هم ختم کردم

منتظر و امیدوارم به حاجت روایی

انشالله هم من و هم شما حاجت روا شیم 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

من امشب چله واقعه رو ختم کردم انشالله که حاجت روا شم یس هم دو روز دیگه ختم میشه  ذکر ۱۲۰۰۰ ی ...

عزیزم واقعا احسنت به ارادت که چندتا ختم رو باهم انجام دادی👏👏👏

انشالله که به زودی زود حاجت روا بشی و یه بخت عالی و یه یار موافق نصیبت بشه🤲

عزیزم الان شما در حین انجام ختم ها هیچ نشونه ای ندیدی؟ مثلا خواستگار برات پیدا نشد؟ 

عزیزم واقعا احسنت به ارادت که چندتا ختم رو باهم انجام دادی👏👏👏 انشالله که به زودی زود حاجت روا بش ...

زنده باشی گلم چون اجابت حاجتم خیلی برای زندگیم ضروری و واجبه و تعیین کننده اس.

خیلی گرفتارم.

من چله رو برای نیت دیگه برداشتم عزیزم

ولی خب تا الان نه نشونه خاصی ندیدم ولی نا امید نیستم بازم توکل به خدا.

شما هم نا امید نباش

اگه چله واقعه برداشتی هدیه کن به شهید ابراهیم هادی 

میگن هر حاجتی رو میده 

چشم عزیزم ممنونم💖 انشالله به حاجت دلت برسی💐

چشمت روشن به حاجت روایی انشالله🙏🥰

الهی خیلی زود یه بخت عالی قسمتت شه عزیزم🙏🌸

آمین و همچنین مهربون🤍

زنده باشی گلم چون اجابت حاجتم خیلی برای زندگیم ضروری و واجبه و تعیین کننده اس. خیلی گرفتارم. من چل ...

من واقعه رو چند مدت بود همینجوری بدون چله می‌خوندم و به شهید هادی هدیه میدادم، با اینکه شنیده بودم حاجت میده ولی حاجت منو نداد 

منم دیگه الان هر وقت واقعه بخونم همینطوری میخونم یا بعضی وقتا هدیه میدم به امام حسین یا امام رضا

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
من واقعه رو چند مدت بود همینجوری بدون چله می‌خوندم و به شهید هادی هدیه میدادم، با اینکه شنیده بودم ح ...

منم هر کار کردم مشکلم حل نشد

ناراحتم ولی دیگه نمیتونم چله بردارم

دلم میخاد که انجام بدمااا ولی میبینم بی فاییدس میگم چرا خودمو خسته کنم