2777
2789
عنوان

یه نصیحت و تجربه

181 بازدید | 19 پست

دوستان یه تجربه ایی که بدست اوردم کلا در طول زندگیم این بوده که، هیچ موقع هیچ موقع فکر نکنید بقیه شبیه خودتونن و همه را دوست و رفیق خودتون ندونید، در واقع بهترین دوست شما ، دشمن شماست ولی صبرش زیاده،، حتی اونی که شما پیش خودتون فکر میکنید و میگین ن بابا این اینجوری نیست ، دقیقا همون اینجوریه ،، لطفا. لطفا همه چیزتونا برای دوستتون نگید، هیچ کس واقعا دوست و رفیق نیست

میشه هرکی اومد این تاپیک دعا کنه فرداشب این موقع همین ساعتو ثانیه من توی کشوی سردخانه باشم التماستو ...

عزیزم دعا میکنم مشکلت حل بشه نه اینکه بمیری، دشمنات بمیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد کردن سخت شده ولی نمیشه گفت همه بد هستن همه دشمنن من دوستام توی سختی ها مشکلات خیلی کمکم کردن

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
اعتماد کردن سخت شده ولی نمیشه گفت همه بد هستن همه دشمنن من دوستام توی سختی ها مشکلات خیلی کمکم کردن

عزیزم هرکی یه زمانی روی واقعی خودشا نشون میده بهت قول میدم

البته حدیث هم داریم که به دوست همه چی رو نگو شاید دشمنت شد و با دشمن خیلی بدی نکن شاید دوستت شد

در کل موافقم، خودمم اسرارم رو به کسی نمیگم حتی به صمیمی‌ترین‌هام

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.