2777
2789

امروز سر جلسه امتحان آموزگاری  کارت ورود به جلسه رو کامل زدم رو مقنعه از وسط نصفش نکرده بودم ی دختره بلند گفت نگا این برگشو ببین چجوری زده همه خندیدن بهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 عیب نداره فدای سرت منم دستم آبمیوه بود مراقب درب ورودی که چک میکنه گفت اینو باید دستگاه بزنیم ببینیم توش چیزی نیس میخواستم بگم مگه موسادم که بیام این تو چیزی بذارم😂😂😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

توهم میگفتی دنباله فضول بودم خداروشکر پیدا شد

والا هی از خجالت چیزی نگفتم میدونی چیه کلا اینجوریم همیشه سوتی میدم واس هر کار مهمی چ بانک باش امتحان باش کار اداری باش

خخخخ چه باحال بوده

خیلیییی تازه موقع آزمون کاپشنمو در آوردم گذاشتم رو دوشم گفت عه گرمته اینو از رو دوشت در بیار راحت باش😂😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

والا هی از خجالت چیزی نگفتم میدونی چیه کلا اینجوریم همیشه سوتی میدم واس هر کار مهمی چ بانک باش امتحا ...

منم همینم والا🤦‍♀️

ولی دیگه پررو شدم خودمم میخندم😂 با اینکه از درون دارم آتیش میگیرم😂