2777
2789
عنوان

النگو دخترمو بفروشم؟

1650 بازدید | 99 پست

دخترم همش میگه لباس عید میخوام یهدالنگو آینه ای داره واسه نوزادیش مونده ببرم بفروشم براش لباس بگیرم؟ شوهرم نداره بخره منم عذاب وجدان دارم بفروشمش یا نه قسطی پیدا کنم بخرم؟ تو رو خدا نظر بدید

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم فروش طلا برای خرید لباس منطقی نیست 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

لباس قسطی بخر

واسه نوزادیشه یادگاری نگه داشتم یعنی نگه دارم؟

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
النگوبفروشی لباس بخری؟

وقتی بچه ات میخواد خواسته اش مهم تر طلاست

اگر من باشم قسطی پیدا میکنم اگر پیدا نشد میفروشم 

هرچقدرم منطقی نباشه من اینکارو میکنم تو این شرایط منطق اصلا بکار نمیاد

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من