2777
2789

(منظورم دستاوردهای شخصی از نظر تحصیلی، شغلی و مالیه. شامل ازدواج نمیشه.)

من به دلایلی از این جنبه‌ها از همسن‌های خودم عقب موندم و نتونستم متناسب با سنم پیشرفت کنم.

به نظرتون چه طور می‌تونیم به خودمون کمک کنیم ؟ شما برای خودتون چه کار کردید ؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ سالمه نمیدونم عقب بودم یا ن🙄

منظورم حس درونی خود آدمه 

اگه راضی هستی از زندگیت یعنی مشکلی نیست 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خب کاش یکم شرایطت رو هم میگفتی

من دنبال راه حل برا پیشرفت نیستم اونو خودم می‌دونم

منظورم از نظر احساسیه

می‌خواستم ببینم کسی مثل من هست احساس کنه عقب مونده و تحت فشار باشه از این جهت

جبران کن

مرسی 😂

من شوهر کردم دیگه هیچ گوهی نمیتونم بخورم.ازدواج یعنی تموم شدن همه ارزوها

ای بابا

استارتر عزیز فقط کافیه راهت را پیدا کمی و خدا کمکت کنه من دقیقا از همین سن خیلی این در و اون در زدم یک مدت هم قلمچی مشغول شدم هنر یاد گرفتم دوره تربیت مربی:شرکت کردم ولی با هیچ کدوم نتونستم مشغول بشم تا پارسال خدا کمک کرد استخدامی قبول شدم الان معلمم

من دنبال راه حل برا پیشرفت نیستم اونو خودم می‌دونم منظورم از نظر احساسیه می‌خواستم ببینم کسی مثل م ...

خب بستگی داره به شرایط یه موفع مثلا با یه شخص خاصی مقایسه میکنی 

این احساس بهت منتقل میشه 

یه موقع نه واقعا عقب افتادی

تاپیکت خیلی گنگه 

و اصلا ادم نمیدونه سوالت چیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂