دو روز پیش تست بیبی چک همسرم مثبت شد خودش بینهایت خوشحال ه و من بینهایت ناراحت ما دو سال ه ازدواج کردیم و الان مطلقا شرایط بچه رو نداریم میخوام باهاش صحبت کنم که سقط کنه الان در نهایت هفته ی پنجم ه به نظرتون چطور میتونم راضیش کنم؟
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود مراقب رفتارت باش که عادتت می شود مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود مراقب رفتارت باش که عادتت می شود مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
این ترس الانتون طبیعیه... یکم دیگه بگذره صدای قلب جنینو بشنوید بینید چقد وابستش میشین.... هیچ وقت اینکارو نکنید... ممکنه این اولین و اخرین فرصتتون برای داشتن بچه باشه