عمه_شرک مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 332 عنوان بیاین بگین من چه غلطی بکنم؟؟ 😭 93 بازدید | 8 پست بعد شام یه مراسم مهم داریم(خواستگاری خالمه) بعد داداشم گفت واسه اینکه پوستت صاف دیده شه محکم با لیف و صابون بشور من امتحان کردم خیلی خوب شدالان صورتم، لپام کلا قرمز شده یه ذره هم میسوزه، چیکار کنم😑😭یدونه پماد آ د زدمفقط امیدوارم تا شب قرمزیش بره وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!! 1402/12/18 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراعسلی عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 8132 برا چی به حرف داشت گوش دادی آخه😂 در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
hadismidwife عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 خواستگاری تو نبود که چرا انقدر سابیده لامصب 🤣🤌زینک بزن ترمیمش کنه لک نزنه اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
عمه_شرک مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 332 برا چی به حرف داشت گوش دادی آخه😂 خودش نشسته یه گوشه داره هر هر میخنده تقصیر خودمه عقلمو دادم دست این😭 وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!
عمه_شرک مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 332 خواستگاری تو نبود که چرا انقدر سابیده لامصب 🤣🤌 زینک بزن ترمیمش کنه لک نزنه همینو بگو 🥲به نظرت تا شب میره؟ یخ چطوره؟؟؟ وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!
hadismidwife عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 همینو بگو 🥲 به نظرت تا شب میره؟ یخ چطوره؟؟؟ نه یخ نزار فقط قرمز تر میکنه صورتتو زینک اکساید بزنو دست دستش نکن تا شب جمع شه اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
عمه_شرک مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 332 نه یخ نزار فقط قرمز تر میکنه صورتتو زینک اکساید بزنو دست دستش نکن تا شب جمع شه دستت درد نکنه خیلی بهتر شده بود😘😘 وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!