2777
2789

دلم میخواد برم یه ارتفاع بند خودمو آزاد کنم چشامو ببندم خودمو بندازم پایین ولی  واسه بی کسی بچه هام نمیتونم  نه دلم خونه شوهر میخاد نه موندن خونه مادرم.هردو طرف ازارمیبینم .خونه شوهرم بی محبت وبی احساسی ودیده نشدن خیلی سخته خداا

زندگی کمی مهربان باش😫

بچت گناه داره به اون فکر کن امید بده به خودت... من هنوز به دنیا نیمده بچم میگم خدایا اگه بدنیا بیاد من ی مریضی بگیرم یا چیزیم بشه بمیرم کی میخاد مواظب بچم باشه... فقط به اونا فکرکن بیخیال همه... راه های دیگه ام وجود داره ولی خودکشی نه...

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
بچت گناه داره به اون فکر کن امید بده به خودت... من هنوز به دنیا نیمده بچم میگم خدایا اگه بدنیا بیاد ...

همین فکر به اونا جلومو میگیره.چقد سخته بیکسی

زندگی کمی مهربان باش😫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگا اینکارو نکن ،ای حرفا واقعا فایده نداره ،تو فکر میکنی با مرگت چ اتفاقی میفته ،شوهرت میره زن میگیره ،بچه هاتم بدبخت میشن ،ببین ی شماره بهت میدم ،شماره ی سیده زنگش بزن ی سرکتاب باز کن ،بیین چطور میتونه کمکت کنه ،راجب بی محبتی شوهرت ی دعای محبتی بگیری دزست میشه ،منژورم اینکه کلا مشکلت سخت نیس سختش نکن برا خودت ،بخدا زنگ بزنی هر مشکلی داشته باشی کمکت میکنه

باشه واسم بفرست 

ان شمارشو بهت میدم زنگش بزن توکلتم بخدااااا باشه ،بخدا مشکلت راه داره سختش نکن 

۰۹۳۳۸۷۱۷۴۰۴این شماره سیدس ،زنگش بزن ببین چطور کمکت میکنه ولی ب خودکشی فکر نکن عزیزم 

اگه به هر دلیلی ادامه زندگی برات سخته جدا شو ولی خودکشی نه

جدا بشم با دوتا بچه که حضانت ونمیده به من بودم خونه مادرم اذیت روحی زیاد میشم یه برادر معتاد رومخ

زندگی کمی مهربان باش😫
ان شمارشو بهت میدم زنگش بزن توکلتم بخدااااا باشه ،بخدا مشکلت راه داره سختش نکن  ۰۹۳۳۸۷۱۷۴۰۴این ...

مرده یا زن، تلفنی انجام میده؟

چقدر پول میگیره؟

با ابله بحث نمیکنم

نرده یا زن، تلفنی انجام میده؟ چقدر پول میگیره؟

سیدی که دعا انجام میده مرد هست ،هم میتونی بری حضوری هم اگه بگی مشکل دارم و نمیتونم تلفنی مشکلو حل میکنه ،دعا هم بستگی ب مشکلت داره ولی خیلی نمیگرفت 

نگا اینکارو نکن ،ای حرفا واقعا فایده نداره ،تو فکر میکنی با مرگت چ اتفاقی میفته ،شوهرت میره زن میگیر ...

عزیز تو کلاه. بردار هستی... کلاه سرمنم گذاشتی بس کن یا نی نی یارو تک میکنم 😠

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏