2777
2789

اولیش خون بود این یکی روده یا معده فکر کنم.حالم خیلی بده فقط شانزده سالمه

از سه روز پیش اسهالم و بعضی وقتا حالت تهوع دارم.غذا هم زیاد نمی خورم فکر کنم لاغر هم شدم...

نمی دونن دیگه چه گلی به سرم بزنه فقط دعا کنید توهم باشه دیگه نمی خوام خانوادم تو خرج بی افتند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرطان خون داشتی و الان فکر میکنی سرطان معده یا روده داری؟!!! 

سرطان خووووون؟؟ الانم سرطان معده؟؟ 

سرطان خونت چطور درمان شد ؟ 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اره.سلول های بنیادی برای اولین بار در ایران

عزیز اونقدر از حرفات تعجب کردم که رفتم تاپیکاتو دیدم تا بلکه از تجربیات درمان سرطان خون با سلول بنیادی مطلبی دستگیرم بشه برای اطلاعات عمومی

ولی دیدم شما حتی از غذایی که به گربه میدی و واکسن زدن و کتاب و دفتر و مدرسه و  خلاصه همه ی امور عادی زندگی مطلب داری بجز مطلبی به این مهمی!!

من فکر میکنم چه اون سرطان خون چه این سرطان معده ناشی از تفکرات اضطرابیته و در ذهن خودته. شاید بخاطر درس و مدرسه تحت فشاری یا وسواس فکری داری

در هر صورت آرزوی من برای شما و همه سلامتی و شادیه انشاءالله

عزیز اونقدر از حرفات تعجب کردم که رفتم تاپیکاتو دیدم تا بلکه از تجربیات درمان سرطان خون با سلول بنیا ...

کاربری من اشتراکیه با دوستای چند سالم برای همین خیلی موضوعات متفاوته.دوست دارم تجربیاتم رو بهتون بگم اما چون بچه بودم چیزی حالیم نمی شد زیاد به یاد نمیارم.الانم که حالم وحشتناکه مگر نه همون یک ذره اطلاعات رو به یاد می اوردم

عزیز اونقدر از حرفات تعجب کردم که رفتم تاپیکاتو دیدم تا بلکه از تجربیات درمان سرطان خون با سلول بنیا ...

سرطان خونم ساخته ذهن خودم نیست فکر کنم AML بود و چند بار شیمی درمانی شدم و پیوند مغز استخوان انجام دادم.نزدیک یک سال هم تهران قرنطینه بودم

حالا نذر می کنم حالم خوب بود از مامان بابام بپرسم و بیام کامل مراحلش رو توضیح بدم براتون

حالا نذر می کنم حالم خوب بود از مامان بابام بپرسم و بیام کامل مراحلش رو توضیح بدم براتون

انشاءالله سلامت و تندرست و عاقبت بخیر باشی

بله فکر و ایده ی خوبیه که تجربیاتت رو بنویسی تا اگر کسی مشکل مشابه داشت بخونه و بهره ببره. 

نگران نباش دخترم. انشاءالله که کاملا سلامت هستی 🤗♥️🌹