2777
2789
عنوان

همه چی تقصیر مونث هاست

102 بازدید | 11 پست

تو ایران همه چی تقصیر زنه 

تازه قوانینی هم که اسلام گذاشته به نفع زن اصلا اجرا نمیشه 

همه چی در حد حرفه فقط 

تو خارج حداقل هرچی گذاشتن اجرا میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی تقصیر زن نیست! و فقط ایران نیست! 

کره شمالی از سال 2005 قانون گذاشت که افرادی که تجاوز میشه باید مجازات بشه .. 

قبل اون نمیشده! 

امریکا سال 2015 ابلاغ کرد همه افراد میتونن با حجاب باشن یا بی حجاب بعضی هاشون اجباری بی خجاب بودن ...

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

قاضیا طرف مردان

توی ارتش امریکا هر سال هزاران تجاوز می شه . آیا بهتر از ایران برخورد می کنند

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خیر اصلا براشون مسئله نیس 

مجلس هر کشور قانون اون کشور را می نویسه . اما وقتی هر دوره تعداد نمایندگان زیر 10 درصد هست اش چطور می شه توقع داشت قانون طرف شما باشه . بله زن ها هم پشت هم رو خالی می کنند

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .