بخدا چندبار گفتم اونازندگیشون درست میشه برمیگردن سرخونه زنندگیشون فقط مازندگیمون ازهم میپاشه قشنگ برگشت گفت من فقط میخوام زندگی اونا درست بشه براخودم هیچ غمی ندارم😐خب وقتی منو اینجوری بی ارزش میکنه باهاش بمونم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جاری وبرادر شوهر منم بعد طلاق خواهر شوهرم جو گیر شدن که برن طلاق بگیرن جاریم بهم میگفت میخوام جدا شم ...
من جوگیر نشدم اون جوگیر شده اقا من چقدر باهاش بسازم؟خرجم ک باخودمه همش خونه پیش مامانو اجیشه من انگاری وجود ندارم با ی مشکل سریع وامیده الانم راحت میگ من ازین بدتر میشم هیچ تلاشیم نمیکنم من چقدر پاش بمونم و منو هیچی حساب کنه؟
منم همسرم وقتی داشت خواهرش جدا میشد خیلی میرفت خونه مادرش و ما رو نمیبرد وشب از خونشون دیر وقت میاومداز کارش مرخصی میگرفت تا به دادگاه خواهرش برسه کلی پول هزینه کرد دو تا وکیل گرفت تمام پول و وقتش حدود یکسال زندگیم مختل شده بود بعد هم که طلاق گرفتن وتموم شد زندگی منم به روال عادیش برگشت ومن راحت شدم
اسی همسرت انگار لج کرده اگه دوسش داری یه مدت هیچ واکنشی نشون نده یا حرفی نزن ببین اون نظرش همچنان رو طلاقه یا نه پشیمون میشه بعد تصمیم بگیر که چیکار کنی