2777
2789

اقا من همونم که گفتم بخاطر خواهرشوهرم داره زندگی خودمونم میپاشه

البته ربطی به اونکه نداره بخاطر جوگیربازیا شوهرخودمه بعد دعوا که اومدم قهر یبار اومد منت کشی یبار اونم قهرکرد اقاخلاصه الان خواهرشوهرم که داشت طلاق میگرفت وشوهرم بخاطرش گندزد به زندگی خودمون داره میره مشاوره زندگیشو درست کنه مام اقدام کردیم براطلاق توافقی😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که سر چیزای الکی چرا طلاق اخرین راهه

عزیزه من تموم تلاشمو کردم ک اینجوری نشه چقدرگفتم بیاحرف بزنیم حلش کنیم گفت مشکلات خانوادم واجب تره گفتم پس زندگی خودمون چی؟میدونی گفت چی؟که شرایط اوناممکنه بدتربشه منم بدتربشم همینه ک هست گفتم ینی تلاشی براخودمون نمیکنی گفت نه😐گفتم خب بچسب ب خانوادت منم ولم کن دیدم راحت قبول کرد

جاری وبرادر شوهر منم بعد طلاق خواهر شوهرم جو گیر شدن که برن طلاق بگیرن جاریم بهم میگفت میخوام جدا شم بلکه مثل خواهر شوهرمون خوشبخت بشم گفتم خاک عالم تو سرت بشین سر زندگیت ،دشمن شاد کن نشو بااین سنت ،خجالت بکش به گفتم چرا جو گیر شدی من دلم به حال خواهر شوهرم میسوزه که زندگیش داغون شد،،،،،، حالا تو جوگیر شدی ؟ 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

الان تاپیک قبلیت و خوندم چقدر شوهرت ی جوریه 

تا ی جایی میشه تحمل کرد ولی اگه خواستی باهاش بمونی حتما مجبورش کن بره مشاور و تا مطمئن نشدی که عرضه زن داری داره باهاش نمون

یعنی چی همه وقتش با خواهر مادرش بوده و تو رو حساب نمیکرده میتونست تو رو هم ببره

البته مادرش مقصر اصلی بوده که نگفته بهش برو پیش زنت یا زنت و با خودت بیار

عزیزه من تموم تلاشمو کردم ک اینجوری نشه چقدرگفتم بیاحرف بزنیم حلش کنیم گفت مشکلات خانوادم واجب تره گ ...

حالا که اینجوریه مهریه ت رو بزار اجرا تا حالش قشنگ جا بیاد

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی