2777
2789

اول صبحا بدتره 

آزمایش و اینا دادم همش عالیه ی ذره عفونت هم نداشتم

چیکار کنم😐

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب زیاد بخور.بدنت کم آب شده.

اره فک کنم

چون عادت دارم خیلییییییی آب میخورم

بعد یکی دو روزه آب درست نخوردم 

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
عزیزم منم همینطور بودم دکتر یه قرص داده بهم میخورم خوب شدم ...گفت شاید مثانه یا لوله ادرار میکروبی ش ...

اسمشو میگی عزیزم 

بفرما گلم  فقط این دارو وقتی میخوری ادرارت رو قرمز میکنه ...نترس طبیعی هست  میتونی درمور ...

اره دارم از این

ادرار نارنجی میشه

سلام عزیزدلم خوبی 

توی یه تاپیک دیدم نوشته بودین بعد غذا خوردن دلپیچه و اینا دارین. منم اینطوریم یکساله شدیدا ازارم میده. کولونوسکوپی و اندوسکوپی کردم ولی هیچی نبود. سی تی اسکن هم دکتر بهم دادع هنوز فرصت نکردم انجام بدم. سی تی چطوریه؟ بهم گفتن باید پودر پیدرولاکس ( همونی که واسه کولونوسکوپی باید خورد) باید مصرف بشه درسته؟؟ امپول هم قبل سی تی زدن؟ سی تی اسکن چطور بود من از خوردن پودر و امپولش میترسم چون با پودر کولوتوسکوپی حساسیت داشتم😑 

راستی اخرش واسه شما تشخیص دادن که علت این حالات چیه؟ یکم از علائمت هم بگو بهم 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام عزیزدلم خوبی  توی یه تاپیک دیدم نوشته بودین بعد غذا خوردن دلپیچه و اینا دارین. منم اینطور ...

سلام عزیزم خوبی

من سی تی هم دادم هیچیم نبود هیییییچی

همش دلپیچه دارم همش باید برم دسشویی

اسهال رو همیشه دارم

اشتهام کمه

سلام عزیزم خوبی من سی تی هم دادم هیچیم نبود هیییییچی همش دلپیچه دارم همش باید برم دسشویی اسهال رو ...

منم همه کارارو کردم بجز سی تی که سال ایتده میکنم 

سی تی چطوریه؟ یکم واسم توضیح بده چیکار میکنن؟ پودر خوردی که روده ات تخلیه بشه؟ ناشتا بودی؟ کلا توضیح بده واسم 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام عزیزم خوبی من سی تی هم دادم هیچیم نبود هیییییچی همش دلپیچه دارم همش باید برم دسشویی اسهال رو ...

کاهش وزن هم داشتین؟ چندکیلو؟

منم همه کارارو کردم بجز سی تی که سال ایتده میکنم  سی تی چطوریه؟ یکم واسم توضیح بده چیکار میکنن ...

اصلا یادم نیس بخدا چون مال شاید ۸ ۹ سال پیشه 

ولی هنوز دارم علائمارو

فک نکنم چیزی خورده باشم

میگم شاید کیسه صفرات سنگ داشته باشه ها😐

بعد اره اصلا اضاف نمیشد من ۳۸ کیلو بودم

کیسه صفرام سنگ داشت گفتن عمل کردم وزنم درست شد

الان ۵۰ کیلوام

اصلا یادم نیس بخدا چون مال شاید ۸ ۹ سال پیشه  ولی هنوز دارم علائمارو فک نکنم چیزی خورده باشم ...

من ۴۵ کیلوام قبلا شصت بودم قبل مریض شم

یا پیامبر😦 سنگ کیسه صفرا با سونو تشخیص میدن؟ 

علائمت چی بود دقیقا که گفتن سنگ داری

اصلا یادم نیس بخدا چون مال شاید ۸ ۹ سال پیشه  ولی هنوز دارم علائمارو فک نکنم چیزی خورده باشم ...

من رفتم پرسیدم گفتن بهت یه امپول میزنیم و قبلش رضایت نامه میگیریم چون ممکنه خطرناک باشه برات امضا میگیرن که خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومد با رضایت خودم باشه. بعد پودر پیدرولاکس میدن که قشنگ روده خالی بشه اینا منو ترسونده از سی تی