2777
2789

سلام خانما .من سه پسر هفت ساله دارم .مادر همسرم ازین مدلهای فوق العاده دخالت کنه .من با هزار زحمت و صبر و ترفند و ..... دخالتاش رو از روی همسرم به بیست درصد رسوندم و همسرم و ازون حالت بچه ننه بودن حدودا تغییر دادم .الان همه ی تمرکز مادرشوهرم اومده روی پسر هفت ساله .دیوووونم کرده .بخدا بارها و بارها گریه کردم .از چند روزگی با اینکه خونه هامون فاصله داره هر سه شب یه دو شب یه بار مومد خونمون تا با بچه ی مثلا یه ماهه بازی کنه و همین رویه رو ادامه داد .بارهابهم گفت چرا اینقدر بچه ت رو به خودت میچسبونیش .این بچه ی مائه.

پسرم چهار سالش بود که به خاطر کرونای همسرم مادرشوهرش گفت بزار پسرت پیش من بخوابه تا یه موقع میگیره و من وااااااااقعا اشتباه کردم و گذاشتم .و الان دیگه شده رویه که در هفته چند روز بره پیش این بنده خد و بخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترفندش اینکه برای پسرم بهترین غذا و خوراکی رو میخوره بعد بهش میگه مامانت و مادر بزرگ مامانی هییییچ کدوم ازین کارا رو برات نمیکنن که من میکنم .یا اینکه مثلا یه کرم به پاس مسأله و میگه مامانت چون براش مهم نیستی اینکار رو برات نمیکنه

وای چه اشتباه بزرگی. این دیده شوهرت دیگه کارساز نیس میخاد بچتو وابسته کنه و ب حرف خودش. تا بچت هنوز کوچیکه از این رفت و امدا جلوگیزی کن. چجور میزاری بره اصلا. من خواهرم بچش وابسته مادرمه تازه انقد محبت بهش میکنه مادرم نمیزاره شب بمونه

اینکه میگم بیست درصد هنوز نفوذ داره رو همسرم از راه پسرمه.زنگ میزنم که دلم تنگ شده برای پسرتون همین الان بیارینش.و چون همسرم روش نمیشه و با وجود اینکه بارهااااا بهش ثابت شده که مادرش به پسرم بدگویی منو می‌کنه خجالت میکشم درخواست رو رد کنه

پسرتو دعواش نکن با محبت بیشتر باهاش حرف بزن و اینو یادش بده ک ازت دفاع کنه اونام ببینن ک از مادرش دف ...

دقیقا. پشر برادر من از ده سالگی اگر کسی بد مامانش میوفت یا حرفش نیزد با طرف قهر میکرد. مامانش یادش داده بود