2777
2789

ب ینفر از خانواده همسرم حسودیم میشه ک تو درسش موفق شده..  انقدم بدم میاد از خودم سر این موضوع..  نمیدونم چطور آروم شم و مقایسه نکنم.. 

در آینده میترسم خیییلی بیشتر مقایسه کنم. خودمم دارم پیشرفت میکنم اما پیشرفت من کجا و رشته و موفقیت اون کجا..    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت یعنی دلت نخواد اون آدم اون موقعیت رو داشته باشه 

غبطه یعنی دلت بخواد تو هم اون موقعیت رو داشته باشی 

خیلی فرق میکنن با هم

حسادت بیمارگونه ست و تو رو عقب می‌کشه 

غبطه احساس سالمیه و بهت کمک می‌کنه تلاش و رشد کنی 

اسم احساست غبطه ست ازش استفاده کن تا بتونی پشتکار و تلاشت رو هدفمند تر کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اگه قبول کنی موفقیت قسمت و شانسی نیس و فقط وفقط تلاش میتونه موفقت کنه حسودی نمیکنیو تشویقشم میکنی چون زحمت کشیده شمام 

اگه بیشتر از اون زحمت بکشی میتونی موفق تر از اون باشی

اومدم ببینم اونا که به حسادتشون غلبه کردن چه شکلین 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

سعی کن حسود نباشی خودت داغون می شی. من حسود بودم ولی الان دیگه نیستم. کلیپ چند دقیقه ای درمورد حسادت آقای پناهیان رو سرچ کن و گوش کن. واقعا عالیه و کمکت می کنه

ولی جدی حسادت ینی خودتو کمتر از دیگران بدونی و از موقعیتت راضی نباشی و این خیلی بده زندگی ینی لذت بردن از تک تک لحظه ها ولی حسادت نمیزاره اینجوری باشی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

عزیزم هر کاری که توش استعداد داری رو پیش بگیر و صد خودتو بذار توی اون کار وقتی موفق بشی میبینیکه اون ادم اصلا برات ذره ارزش نداره. مقایسه نکن زندگی خودتو بساز اون موقع حتی ممکنه همون ادم بهت حسادت کنه. زندگی بالا و پایین زیاد داره . بهش فکر نکن تمرکزتو بذار رو خودت😉😉

دیشب منم یک لحظه غبطه خوردم 

رفتم عروسی که پسره خواستگار من بود 

چقدر همه چی خوب بود 

من اونموقع جواب منفی دادم چون   میدونستم اون خانواده بامن رفتار خوبی نخواهند داشت  بخاطر موقعیت مالی خانوادم هیچوقتم برام نه اونقدر طلا میخریدن نه اون عروسی رو می‌گرفتن چون خانواده من  خیلی از لحاظ مالی ضعیف بودن بابای دختره پولداره