2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل بدنمو در بر گرفته میترسم 

چیزی خوردی حساسیت داشتی

میخاره؟؟؟

منم بچه بودم به ماست محلی که مادربزرگم از یه خانمه میخرید حساسیت داشتم، نمیدونم چی بهش اضافه میکرد که اینجور میشدم. کل بدنم قرمز و ایتجور میشد و میخارید

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کل بدنمو در بر گرفته میترسم 

نه چیزی نیست.زیادی مواد غذایی رو قاطی خوردی.استرسم داشتی،شده کهیر.

همون دوش رو بگیر.بعد امتحانت من قبلاً شربت هیدروکسی زین دکتر بهم میداد ،بخور.خواب اوره.خوب میشی

چیزی خوردی حساسیت داشتی میخاره؟؟؟ منم بچه بودم به ماست محلی که مادربزرگم از یه خانمه میخرید حسا ...

اولین بار اینطور شدم فقط پاهامم نیس شونه هام بازوهام سر صورتم

منتها اولین دونه قرمز و خارش از رانم شروع شد

بالا هم گفتم اجیل گرفته بودیم ی کم در حد چندتا دونه از بادوم هندی و درختی و مویز سیاه و تخم کدوش خوردم

تو غذامم پاپریکا زدم

گوجه و ترشی هم خورده بودم

خدایاشکرت❤💙💛💜
بادوم زمینی هم توی آجیل بود؟ تجربه حساسیت به مغزیجات نداری؟

نه بادوم زمینی نبود. اصلا اولین بار تو عمرم ایطور شدم تمام پاهام سفت شدن قرمز از بس خاروندم

اخرش رفتم ی دوش سرد گرفتم

خدایاشکرت❤💙💛💜