2777
2789
عنوان

استوری داداش و زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 29 پست
به نظرم به هیچ عنوان دخالت نکن به قول معروف زن و شوهر دعوا کنن البته بلانسبت شما😁

این دفعه دوس دارم احمقانه باور کرده باشم 

چون دو سه بار دیگه بینشون مشکل پیش اومده اینطوری استوری بازی نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بچه ان هم از هم دورن😓

بزرگ میشن به این کارهاشون میخندن باید باهم رفیق باشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
این دفعه دوس دارم احمقانه باور کرده باشم  چون دو سه بار دیگه بینشون مشکل پیش اومده اینطوری است ...

اما نظر من اینه تا ناچار به دخالت کردن نشدی دخالت  نکن خدایی نکرده جدی باشه به گوش بزرگترا میرسه اون‌وقت که باید پادرمیونی کرد

اینا اینطور که شما میگید دو تا کم سن وسال خام هستن که چند روز دیگه همه چیز فراموششون میشه

میخوام سرم تو زندگیم باشه ولی وقتی یه کاری میکنن الکی آدم رو نگران میکنن حق بده  هر مشکلی پیش ...

دایی و زن دایی من به یبار دعوا کردن در حد بزن بزن.زنداییم ۷ صبح زنگ زد به مامانو خالم که برن خونشون

اینا هم از همه جا بیخبر با نگرانی میرن ببینن چه اتفاقی افتاده.میرسن میبینن حسابی کتک کاری کردن.حالا این وسط چند جا طرف زنداییمو گرفتن چند جا دایم.

الان ۳ سال میگذره و دایی و زنداییم با کل خانواده قطع رابطه کردن و دارن با هم زندگی میکنن

خلاصه که مامانو خالم که با درخواست خودشون وارد اختلافشون شدن این وسط شدن آدم بدا.اونا دارن زندگیشونو میکنن

دخالت نکن خودت راحت تری

بستگی داره چقد باهم اوکی باشید و لطفتو بنا بر چیزای دیگه نزاره اگه داداش من باشه من میگم چون میدونم به راهنمایی نیاز داره که اشتباه نکنه و زندگیو براخودش و خانمش تلخ نکنه  و باهام صمیمیه بهم میگه

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
دخالت نکن ...ولی مودبانه به عروس بگو دعوا و بحث رو جار نزنه

فقط به عروس؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

کاریشون نداشته باش اونا اشتی میکنن ولی اگه بدونن بقیه فهمیدن روشون به هم باز میشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بیخیال،چون این چیزا زیاد براشون پیش میاد..هرسری ک تو نیستی..

دفعه بعد اگ در جریانت گذاشتن ،حرکتی بزن 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

فقط تو یه مورد حتما دخالت کن

ازدواج فامیلی هزار و یک بدبختی کلی بیماری ژنتیکی

امیدوارم بچه دار نشن یا خیلی خیلی تمام آزمایشات رو انجام بدن

کاش مانع این ازدواج میشدین

حدا به بچه های اینا رحم کنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
فقط تو یه مورد حتما دخالت کن ازدواج فامیلی هزار و یک بدبختی کلی بیماری ژنتیکی امیدوارم بچه د ...

خودمم ازدواج فامیلی داشتم بچم سالم

پدرشوهر و مادرشوهرم هم فامیل بودن شیش تا بچه دارن همشون سالم 

همه ازدواجای فامیلی ک بچهاشون مشکل دار نیس